Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco, revedere după mai bine de jumătate de an

Prințesa Charlene de Monaco s-a reunit cu soțul ei și gemenii lor, după aproape trei luni de când au fost văzuți ultima dată împreună.

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco, revedere după mai bine de jumătate de an

Prințesa Charlene de Monaco este din nou alături de soțul ei, Prințul Albert de Monaco, și cei doi copii pe care îi au împreună, Gabriella și Jacques. Familia acesteia a călătorit în Africa de Sud pentru a fi alături de ea, după ce în urmă cu două săptămâni a fost supusă unei operații.

După cum știm deja, de aproximativ jumătate de an Prințesa Charlene de Monaco se află în Africa de Sud, țara sa natală. Ea a fost văzută ultima dată în Monaco în luna ianuarie a anului 2021.

Recent, Prințesa Charlene a împărtășit pe Instagram câteva fotografii adorabile în care este alături de Prințul Albert de Monaco și gemenii Gabriella și Jacques. Aceștia s-au văzut ultima dată la începutul lunii iunie, atunci când soțul prințesei și cei doi copii au mers în Africa de Sud pentru a fi alături de Charlene. „Sunt atât de încântată să am din nou familia alături”, a scris Prințesa Charlene de Monaco pe Instagram.

Prințul Albert de Monaco și gemenii Jacques și Gabriella, în vârstă de 6 ani, vor rămâne alături de Prințesa Charlene până când ea își va reveni. Până acum se cunoaște faptul că prințesa nu se va întoarce în Monaco până în luna octombrie.

Mai multe zvonuri susțineau că plecarea Prințesei are legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco și că celebrul cuplu regal ar urma să divorțeze, însă sursele de la palat au pus absența îndelungată, pe perioadă nedefinită a acesteia, pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe „proceduri.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Prințesa Charlene este supusă mai multor operații complicate după ce a contractat o infecție severă la nivelul urechii, nasului și gâtului, în luna mai. Ultima intervenție a avut loc pe 23 iunie. Echipa medicală responsabilă a instruit-o să nu se întoarcă la Monaco, întrucât intervențiile ulterioare sunt iminente”, potrivit unui comunicat din partea Casei Regale a Principatului de la vremea respectivă.

Pe 13 august, Prințesa Charlene de Monaco a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale sub anestezie generală care a durat patru ore. Din cauza acestor probleme de sănătate, Prințesa Charlene a fost absentă de la aniversarea a 10 ani de la căsătoria cu Prințul Albert de Monaco, care a avut loc pe 1 iulie.

Într-un interviu acordat postului Channel24, Prințesa a mărturisit că îi este dor de familia ei și a adăugat că „nu pot forța o recuperare de oase și membrane. E nevoie de timp.”

„Conversațiile pe care le am în fiecare zi cu Albert și cu copiii mă ajută să îmi mențin o stare de spirit bună, dar îmi e dor de ei foarte tare. De-abia aștept să fim din nou împreună”, spunea Charlene în urmă cu o lună pentru revista PEOPLE.

Citește și:
Le-a devansat pe Kate Middleton și pe Meghan Markle. Cine este cea mai stilată membră a unei familii regale?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video