Prințesa Charlene de Monaco a publicat o imagine adorabilă cu gemenii Gabriella și Jacques

Vacanța s-a încheiat și pentru copiii familiei regale de Monaco, iar Prințesa Charlene a surprins într-o imagine adorabilă momentul întoarcerii la școală.

Prințesa Charlene de Monaco a publicat o imagine adorabilă cu gemenii Gabriella și Jacques

Prințesa Gabriella și Prințul Jacques de Monaco s-au întors la școală după sărbătorile de iarnă, mama lor, Prințesa Charlene, fiind cea care a postat o imagine cu cei doi.

Prințul Jacques poartă o jachetă neagră cu jeans și are un ghiozdan albastru, în timp ce Prințesa Gabriella poartă o jachetă adorabilă din blană și un ghiozdan roz. Nelipsită este jucăria, de data aceasta mica prințesă fiind cea care nu a renunțat la jucăria de pluș.

 

View this post on Instagram

 

Back to School 2019

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Dacă urmărești de ceva timp familia regală de Monaco, probabil știi că cei doi copii obișnuiesc să aibă mereu jucării cu ei. Mai mult, în noiembrie, de ziua națională, în timp ce salutau mulțimea de la balcon, Prințul Jacques și-a scăpat jucăria în mulțime. Momentul amuzant a fost surprins de aparatele de fotografiat, iar reacția copiilor arată cât de neașteptată a fost această situație.

Prințul Jacques nu a renunțat la jucăria lui nici când a mers la Palatul Elysée pentru întâlnirea cu Brigitte Macron, acesta având tot timpul o figurină cu Spiderman.

Citește și:
Prințul Jacques de Monaco, incident amuzant în timpul evenimentului dedicat Zilei Naționale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people