Prințesa Beatrice are un nou iubit miliardar

Prințesa Beatrice are un nou iubit multimilionar și se pare că lucrurile în relația lor merg foarte bine.

Prințesa Beatrice are un nou iubit miliardar

Întâlnirile aranjate nu par a fi un lucru des întâlnit în lumea modernă, însă când vine vorba de familia regală britanică acest lucru este complet diferit. Prințesa Beatrice are un nou iubit, iar modul în care l-a întâlnit îți va aminti de începutul relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Așa cum probabil știi, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit prin intermediul unui prietene comune, iar acum cei doi sunt căsătoriți și urmeaz să devină părinți anul viitor. Acum, Prințesa Beatrice se pare că are și ea parte de aceeași poveste sau cel puțin de același început, deoarece ea l-a întâlnit pe noul iubit prin intermediul unui prieten comun. Potrivit mai multor surse, sora mai mare din familia York are acum un iubit multimilionar, dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi.

Potrivit unei surse citate de The Sun, cei doi s-au cunoscut în septembrie, cu o lună înainte de căsătoria Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. „Beatrice și Edo au același cerc de prieteni și s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun”, a declarat sursa.

„Cei doi au fost în vacanță împreună și Beatrice l-a prezentat lui Fergie și tatălui ei. Lucrurile se mișcă destul de repede și nu ar fi o surpriză dacă ei s-ar logodi în scurt timp”, a adăugat aceeași sursă.

Acest lucru ar bucura-o cu siguranță pe Fergie (Sarah Ferguson, mama Prințesei Beatric), iar această logodnă nu este deloc imposibilă. „Ei s-ar putea căsători în 2019, prietenii ei au discutat deja despre asta. Toata lumea este încântată că Bea este fericită și este într-un loc atât de bun acum.”

Cine este noul iubit al Prințesei Beatrice? Iată ce știm până acum:

Edoardo Mapelli Mozzi are 34 de ani, este deja multimilionar și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Această companie se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume. El a mai fost căsătorit înainte și are un fiu în vârstă de 2 ani.

Se pare că el a fost prezentat drept iubitul Prințesei Beatrice săptămâna trecută, în timpul petrecerii organizate de Lakshmi Mittal.

Citește și:
Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people