Prințesa Beatrice s-a logodit cu Edoardo Mapelli Mozzi

Palatul Buckingham a anunțat oficial azi că Prințesa Beatrice s-a logodit cu iubitul ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prințesa Beatrice s-a logodit cu Edoardo Mapelli Mozzi

O nouă nuntă regală în Marea Britanie! Palatul Buckingham a anunțat că Prințesa Beatrice s-a logodit cu iubitul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, iar nunta va avea loc în 2020.

Prințesa Beatrice este fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, și are o relație cu Edoardo Mapelli Mozzi din luna octombrie a anului trecut.

Potrivit anunțului postat pe Instagram, „Ducele și Ducesa de York sunt încântați să anunțe logodna Prințesei Beatrice cu Dl. Edoardo Mapelli Mozzi. Înălțimea sa Regală și Dl. Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în Italia la începutul acestei luni. Nunta va avea loc în 2020. Această fotografie a fost făcută de Prințesa Eugenie în Italia”.

Edoardo Mapelli Mozzi are 36 de ani, este deja multimilionar și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Această companie se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume. El a mai fost căsătorit înainte și are un fiu în vârstă de 3 ani.

Modul în care Prințesa Beatrice l-a întâlnit pe Edoardo Mapelli Mozzi îți va aminti de începutul relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Așa cum probabil știi, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit prin intermediul unui prietene comune, iar acum cei doi sunt căsătoriți și au și un copil. În același mod, Prințesa Beatrice și-a întâlnit pe logodnicul, prin intermediul unui prieten comun.

Beatrice le-a făcut cunoștință prietenilor săi cu Edoardo la două luni după ce au început să formeze un cuplu, la o petrecere exclusivistă organizată de miliardarul indian Lakshmi Mittal, în luna noiembrie. Cei doi se cunosc de mult timp, Beatrice fiind prezentă la înmormântarea tatălui vitreg al lui Edoardo, Christopher Shale, care a murit în urma unui stop cardiac în 2011. După ce prietenia dintre ei s-a transformat în iubire, Beatrice i-a făcut cunoștință lui Edoardo, al cărui tată este Contele Alessandro Mapelli Mozzi, cu Ducele și Ducesa de York. Aceasta este prima relație publică pe care Beatrice o are după despărțirea de directorul executiv al Uber, Dave Clark, din 2016. Cei doi au fost împreună 10 ani.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Kate Middleton nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, deși se înțeleg foarte bine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people