Primele declarații ale concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de prima întâlnire televizată cu telespectatorii

Pregătirile pentru show-ul de fashion al anului, “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va începe în curând, la Kanal D, au intrat în linie dreaptă, cele 9 concurente care se vor duela stilistic în acest sezon al emisiunii, persoane deja cunoscute publicului din România, sunt gata de a se înfățișa în față juraților și a telespectatorilor, pentru jurizare.

Forfota mare în culise, cele nouă aspirante la titlu se pregătesc pentru prima defilare pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Fiecare dintre acestea își pregătește minuțios ținutele vestimentare, își aleg make-up-ul și hairstylingul, pentru a-i impresiona pe cei trei jurați, Cătalin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, și pentru a le demonstra că își merită locul în această competiție de stil și modă.

Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase, Calina Dumitrescu și Maria Ilioiu sunt gata de show-ul care va cuceri, în curând, România prin outfiturile spectaculoase stilizate de concurente, momentele de reality inerente acestui tip de emisiune, cât și sfaturile utile de fashion și conduită oferite de cei trei jurați Bravo, ai stil! Celebrities'.

Theo Rose mărturisește că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează și crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort și o va propulsa în preferințele publicului, dar și ale juraților. Concurenta recunoaște, însă, că se teme de părerile contracandidatelor și ale juraților în ceea ce privește alegerile vestimentare ale sale.

Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai ‘nebune’ din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată”, spune Theo Rose.

Bianca Rus spune că atât ea, cât și celelalte concurente vin cu un background uriaș, puternic în modă, toate acestea având șanse foarte mari de a câștiga.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Vreau să evoluez, să mă regăsesc, pentru că în urma operației pe care am avut-o nu sunt foarte prietenă cu oglinda. Sper să fie totul bine. Nu îmi este teamă de nimeni. Toate avem șanse egale, trebuie doar să demostrăm cât suntem de bune”, spune Bianca Rus.

Bianca Giurcanu mizează pe tenacitate la „Bravo, ai stil! Celebrities” și își dorește ca publicul telespectator să o cunoască și prin altă prismă, în toate situațiile în care aceasta va fi pusă. Tânăra marturisește, înainte de prima întâlnire cu jurații și podiumul, că are emoții referitor la ce va spune Cătălin Botezatu despre alegerile ei vestimentare.

„Îmi doresc să mă dezvolt din punct de vedere vestimentar și publicul să mă cunoască așa cum sunt, pentru că până să intru în această competiție, eram cunoscută mai mult în mediul online, acolo unde activez. Sunt perseverentă și îmi doresc foarte mult ca totul să iasă foarte bine. Îmi este un pic teamă de ceea ce va comenta Cătălin Botezatu', spune Bianca Giurcanu.

Gina Chirilă vrea să demonstreze la „Bravo, ai stil! Celebrities” ca stilul ți-l definești, prin exploatarea la maximum a calităților tale, indiferent de trăsăturile fizice. Viitoare mamică, această afirmă ca va face față cu brio provocării.

„În acest concurs voi fi eu însămi și îmi doresc ca publicul să mă descopere, să mă vadă așa cum sunt. Mă bucur de tot ceea ce se întâmpla în această perioadă; deși sunt însărcinată, cred ca voi face față cu brio, sunt puternică. Nu contează în ce situație te afli, că ești slabă, mai puțin slabă, însărcinată sau nu, trebuie să îți descoperi caracterul, și nu neapărat frumusețea. Și să ți le exploatezi la maximum, după ce ți-ai descoperit aceste atu-uri, asta cred eu că este foarte important”, spune Gina Chirilă.

Andreea Tonciu declară razboi, chiar înainte de începerea filmărilor, contracandidatelor sale. Concurenta afirmă că își va apăra ferm alegerile vestimentare.

„Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apăra alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi considera că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui”, spune Andreea Tonciu.

Raluca Tănase își propune ca în această competiție să experimenteze și alte zone de styling, mai puțin confortabile. Artista spune că varietatea de caractere care le definește pe concurente va duce la anumite situații conflictuale.

„Cred foarte mult în ținutele vestimenare pe care le voi purta și cred că foarte important este să te simți bine în hainele pe care le porți. Atitudinea contează, sunt convinsă de asta, însă știu că voi face greșeli vestimentare, nu mă consider un fashion icon. Sunt în această industrie, în acest mediu, dar sunt specializată in actorie și muzică; dar mă documentez foarte mult, voi încerca să nu rămân în aceeași zona stilistică care îmi este confortabilă. Sunt adepta stilului clasic, dar voi experimenta și alte zone. Suntem foarte diferite, (n.r. concurentele), fiecare adoptăm un alt stil vestimentar, nu cred că vom ajunge la un numitor comun de fiecare dată, așa ca mă aștept și la conflicte între noi”, spune Raluca Tănase.

Deea Codrea este încrezătoare în forțele proprii și scopul ei este acela de a câștiga această competiție. Aceasta își dorește să îi cucerească pe jurați și pe telespectatori prin simplitate, demonstrând, în același timp, că moda nu constă doar în actualitate și în trenduri.

„Am venit la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ ca să câștig. Vreau să demonstrez în această competiție că lucrurile simple pot da rezultate spectaculoase și că simplitatea nu s-a demodat. Eu mizez pe un stil minimalist, cu câteva accente vintage. Vreau să transmit celor din fața micilor ecrane că stilul nu este despre cât costă o ținută, ci despre cum este o ținută vestimentară”, spune Deea Codrea.

Calina Dumitescu este încrezătoare în forțele proprii și se declară învingătoare, mărturisind că, la o analiza rapidă a contracandidatelor sale, are șanse mari de a câștiga.

„Sunt o persoană foarte versatilă și mereu am încercat lucruri noi din punct de vedere vestimentar. Scopul meu este acela de a câștiga acest concurs. Cred că am șanse foarte mari, acum, după ce mi-am văzut contracandidatele. Vom vedea ce se va întampla. Voi avea argumente solide în momentul în care îmi voi apăra alegerile vestimentare”, spune Calina Dumitrescu.

Maria Iiloiu declară că va surprinde de fiecare dată cu alegerile ei vestimentare, dorindu-și ca prezența ei în acest show să destindă publicul, iar ea să își regăsească stilul care o definește.

„În această competiție voi miza pe perseverență și inteligență. Voi încerca o varietate de stiluri vestimentare pe care le voi adopta la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, nu aș vrea să plictisesc. Așa voi afla și în care dintre acestea mă voi regăsi. Sunt o persoană care surprinde, dar de fiecare dată, în mod plăcut”, spune Maria Ilioiu.

Citește și:
EXCLUSIV: Maurice Munteanu, despre emisiunea momentului, Bravo, ai stil!'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video