Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în “Once Upon a Time in Hollywood”, noul film al lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio a postat prima imagine cu Brad Pitt din culisele filmului în care joacă împreună, “Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino.

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în “Once Upon a Time in Hollywood”, noul film al lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio a împărtășit o poză behind the scenes' cu fanii săi, el stând alături de Brad Pitt pe platoul de filmare, postarea de miercuri strângând până în momentul de față nu mai puțin de 1,8 milioane de aprecieri, fapt ce denotă cât de așteptată este de fapt această producție.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Actorii joacă rolurile a doi bărbați ce locuiesc în vecinătatea casei actriței Sharon Tate: Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), o fostă vedetă de cinema și Cliff Booth (Brad Pitt), cel mai bun prieten și dublura sa de cascadorii. Ambii se luptă pentru succes într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc, și mai ales, într-o perioadă marcată de crimele cultului lui Charles Manson. După cum a relatat și Tarantino, acțiunea filmului se desfășoară în Los Angeles în anul 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului'.

Deși subiectul de senzație va fi uciderea actriței Sharon Tate, iar data de lansare, 9 august 2019, este simbolică pentru aniversarea de 50 de ani a crimelor adepților lui Manson, regizorul a declarat că filmul nu se va concentra pe liderul Charles Manson, ci pe anul 1969 în sine.

Apariția lui Margot Robbie în rolul lui Sharon Tate a fost anunțată, iar Al Pacino a confirmat că se va alătura distribuției, portretizând agentul lui Dalton. Astfel, cu o distribuție din care fac parte cei mai buni actori de la Hollywood și cu un scenariu gândit în detaliu pe o perioadă de 5 ani, filmul lui Tarantino este considerat deja o posibilă capodoperă cinematografică ce completează portofoliul său. O capodoperă care va reprezenta cea de-a 9-a producție dintr-un total de 10 pe care regizorul și l-a propus pentru cariera sa.

Citește și:
Tiffany Haddish ar avea o relație cu Leonardo DiCaprio, însă doar cu o condiție

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people