Prietenele lui Meghan Markle rup tăcerea și vorbesc pentru prima dată despre Ducesa de Sussex

Cei mai apropiați prieteni ai lui Meghan Markle vorbesc pentru prima dată despre femeia pe care o cunosc și o iubesc dinainte să devină membră a familiei regale.

Prietenele lui Meghan Markle rup tăcerea și vorbesc pentru prima dată despre Ducesa de Sussex

După ce au păstrat liniștea timp de doi ani, cinci femei din cercul de prieteni al lui Meghan Markle au vorbit cu People „pentru a milita împotriva comentariilor negative din social media și pentru a spune adevărul despre prietena lor”.

„Meg a rămas în tăcere și a îndurat minciunile apărute. Suntem îngrijorate de modul în care starea ei și a copilului poate fi influențată de aceste comentarii. Este greșit să pui pe oricine sub acest nivel de trauma emoțională, mai ales fiind și însărcinată.”

În interviuri, cele cinci femei – care au ales să-și păstreze identitatea anonimă – au vorbit sincer despre relația pe care Ducesa o are cu tatăl său, despre nunta regală, cât și despre viața ei cât se poate de normală cu Prințul Harry. „Cu toatele am fost acasă la ei. Este un spațiu mic, iar ea s-a ocupat să îl decoreze confortabil, dar percepția stilului lor de viață și realitatea sunt două lucruri diferite. Meg gătește pentru ea și Harry în fiecare zi„, a povestit una dintre ele.

O prietenă din L.A. își amintește vizita la Palat, spunând „Recent, am stat împreună câteva zile. Soțul ei a fost plecat din oraș. În camera pe care mi-a pregătit-o era o lumânare aprinsă lângă pat, papuci și un halat. Eram doar noi două în casă. A gătit cea mai bună mâncare, a făcut ceai în fiecare zi. Afară ploua și era noroi, câinii s-au murdărit, așa că a avut grijă să-i șteargă cu prosoape. Cât de mult își iubește animalele, prietenii, cât de mult îi face plăcere să gătească, să aibă grijă de ceilalți, nimic din aceste lucruri nu s-au schimbat.”

Din 2016, de când relația cu Prințul Harry a fost făcută publică, Meghan s-a poziționat rapid în centrul atenției, devenind subiectul mai multor povești false. Relația lui Meghan cu tatăl ei, Thomas Markle și sora ei vitregă, Samantha, fiind una dintre ele. „Au făcut ca totul să pară că această familie era perfectă, iar acum s-a destrămat, lucru deloc adevărat. Ei nu făceau parte din viața ei. Tatăl ei știe cum să o contacteze. Nu a sunat niciodată, nu a trimis niciun mesaj. Este foarte dureros„, a declarant una dintre prietenele lui Meghan.

Pentru cei care vorbesc zilnic cu Meghan, aceasta este un sprijin constant, o bună ascultătoare ce pune în echilibru pasiunea pentru muncă și interesul pentru oameni. „Când o vezi în vizitele oficiale, când se apleacă să discute cu cei mici și are conversații sincere cu oamenii, aceea este Meg. Așa se comportă și cu copiii noștri acasă”, a continuat o altă prietenă. „În ziua nunții, am putut simți energia lui Meg. Calmul pe care îl avea. Așa s-a simțit pentru că așa sunt ea și Harry ca și cuplu.”

Citește și:
Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people