Prietena lui Kate Middleton, Sophie Snuggs, a născut, iar numele fiicei sale este un tribut adus Prințesei Charlotte

Sophie Snuggs, nașa lui Charlotte, și-a numit fiica după prințesă.

Prietena lui Kate Middleton, Sophie Snuggs, a născut, iar numele fiicei sale este un tribut adus Prințesei Charlotte

Prințesa Charlotte nu este doar un influencer pentru gențile în formă de unicorn, ci și în privința numelui pe care îl poartă. Sophie Snuggs, nașa ei, doar ce a născut și a numit-o pe fiica sa Charlotte. Sophie și soțul ei au anunțat nașterea primului lor copil în Times, dezvăluindu-i întregul nume, Amalia Rose Charlotte Snuggs. Prințesa Charlotte a fost domnișoară de onoare la nunta lui Sophie anul trecut.

Cu mult timp înainte ca Sophie să fie atât de apropiată de Charlotte, ea a fost bună prietenă cu Kate Middleton. Potrivit People, Sophie este mereu invitată la adunările sociale organizate de Kate, iar deseori joacă și tenis împreună. Întreaga familie a lui Kate a fost prezentă la nunta lui Sophie, inclusiv părinții acesteia, Michael și Carole. Sophie s-a numărat, de asemenea, printre invitații la nunta Pippei Middleton, în 2017.

Legăturile regale ale lui Sophie nu se opresc aici. Aceasta a fost prezentă la nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry, iar fratele ei este căsătorit cu Hannah Gillingham, nașa Prințului Louis.

Citește și:
Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit pentru a doua oară în cadrul unei ceremonii în Italia

Foto: Twitter, Instagram

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people