Postările făcute de Melania Trump cu ocazia Zilei Îndrăgostiților au devenit virale, iar motivul este bineîntemeiat

Deși a făcut două postări pe Twitter cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, niciuna dintre ele nu l-a vizat pe soțul său, Donald Trump.

Postările făcute de Melania Trump cu ocazia Zilei Îndrăgostiților au devenit virale, iar motivul este bineîntemeiat

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vedetele din întreaga lume și-au declarat iubirea pentru partenerii lor. Toatele rețetele sociale au fost invadate de postări care mai de care mai romantice, de la mesaje, până la poze și clipuri video. Nici Melania Trump nu a făcut rabat de la această practică, însă, într-un mod atipic. Postările sale de pe Twitter nu au făcut referire la soțul său, Donald Trump, ci la mai mulți copii pe care i-a întâlnit în timpul mandatului lui Trump.

„Le trimit iubire și putere, azi și în fiecare zi. #HappyValentinesDay”. Acesta a fost urmat la scurt timp de un al doilea mesaj: „A fost miunat să îi întâlnesc pe toți acești copii incredibili din întreaga lume. Vă urez tuturor o Zi a Îndrăgostiților fericită”.

Melania nu l-a menționat în niciuna dintre cele două postări pe Donald, iar asta nu a făcut decât să stârnească o serie de comentarii amuzante și pline de ironie din partea urmaritorilor săi.

„Melania Trump a postat un mesaj de Valentine’s Day, dar nu l-a menționat pe soțul său. Probabil pentru că și ea îl disprețuiește la fel de mult ca mine.”, sau „În relația asta nu există iubire, a fost mereu evident.” au fost câteva dintre mesajele de pe Twitter.

Platforma a suspendat permanent contul @realDonaldTrump și accesul lui Trump pe Twitter la începutul anului, după ce fostul președinte a instigat la violență, contribuind, astfel, la evenimentele tragice din Clădirea Congresului. Așa că, Trump nu a putut să îi transmită un mesaj oficial soției sale.

Potrivit fostului manager de campanie Jason Miller, intervievat de Sunday Times, Donald Trump e alt om de când platformele de social media i-au revocat accesul. Și principalul beneficiar al acestei schimbări de atitudine este nimeni alta decât partenera lui de viață.

„Ea a spus că adoră chestia asta”, a declarat Miller, referindu-se la fosta FLOTUS. „Că el este mult mai fericit și se distrează mai bine.”

Citește și:
Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre relația dintre Donald și Melania Trump

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people