Portretele oficiale de la botezul Prințului Louis au fost făcute publice!

Familia Regală a Marii Britanii a dezvăluit fotografiile oficiale de la botezul Prințului Louis.

Palatul Kensington Palace a dezvăluit ieri portretele oficiale de la botezul Prințului Louis.

În imaginile realizate de Matt Holyoak, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Kate Middleton și Prințul William sunt fotografiați în The Morning Room de la Clarence House. Portretele oficiale de la botezul Prințului Louis au fost realizate la scurt timp după evenimentul care a avut loc la Capela Regală de la St. James’s Palace.

Într-o altă imagine, alături de cei cinci apar și Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall și familia lui Kate: părinții Carole și Michael Middleton, James Middleton, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews.

Poate cea mai adorabilă imagine este cea în care apar doar Ducesa de Cambridge împreună cu Prințul Louis, iar ducesa se uită cu multă admirație și dragoste la micuțul prinț. Cea mai recentă imagine dezvăluită fanilor îl surprind pe Prințul Louis râzând, în timp ce se află în brațele mamei sale.

În cel de-al patrulea portret apar Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Kate Middleton și Prințul William, alături de Prințul Harry și Meghan Markle, dar și Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințul Louis a fost botezat pe 9 iulie la Capela Regală de pe domeniul Palatului St. James din Londra. Acesta a fost creștinat de Arhiepiscopul de Canterbury, cel care i-a cununat pe Prințul Harry și Meghan Markle.

Citește și:
Asemănările și deosebirile dintre ceremoniile de botez ale Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis

Foto: Twitter.com/KensingtonRoyal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people