Portretele oficiale de la botezul Prințesei Adrienne din Suedia sunt superbe

Cel mai nou membru al familiei regale din Suedia este o mică prințesă adorabilă.

Portretele oficiale de la botezul Prințesei Adrienne din Suedia sunt superbe

Portretele oficiale ale Prințesei Adrienne de la botezul care a avut loc recent au fost date publicității iar acestea o prezintă pe mica prințesă și cei doi părinți ei, alături de alți membri ai familiei regale.

Purtând o rochie cu aplicații din dantelă, Prințesa Adrienne este ținută în brațe de mama acesteia, Prințesa Madeline și Cristopher ONeil, fotografia fiind făcută în una dintre încăperile Palatului Drottningholm Slott.

Fun fact: Prințesa, care a venit pe lume acum 13 săptămâni, a fost botezată în aceași ținută în care a fost botezat fiecare copil al Casei Regale Suedeze încă din anul 1906. Numele fiecărui copil regal Suedez este cusut în căptușeala rochiei.

Prințesa Madeleine este la fel de frumoasă ca micuța ei prințesă, aceasta purtând o rochie cu print floral și o tiară de culoarea roz pal cu aplicații florale.

Regele Carl al XIV-lea și Regina Silvia, Eva Maria Walter, mama lui ONeill, și cei șase părinți spirituali a prințesei Adrienne, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Natalie Werner, Anouska d’Abo, Gustav Thott și Carlotte Kreuger Cederlund, sunt toți incluși în unul dintre portrete.

Cei care nu apar în fotografii sunt copiii mai mari ai cuplului regal, Prințesa Leonore care are 4 ani și Prințul Nicolas care are 2 ani.

Prințesa Madeleine a născut-o pe mica prințesă pe în luna martie, în Stockholm. Soțul acesteia și-a exprimat încântarea printr-o declarație publicată, imediat după fericitul eveniment: Suntem foarte fericiți să o primim pe lume pe cea mai nouă membră a familiei noastre. Leonore și Nicolas sunt foarte nerăbdători să o cunoască pe noua lor surioară.'

Regele Suedei i-a acordat titlul regal Prințesei Adrienne, acesta fiind Ducesa de Blekinge.

Citește și:
Printesa Sofia a Suediei, un stil la fel de elegant precum cel al lui Kate Middleton

Text: Victoria Lupascu
Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people