Portretele oficiale cu Regele și Regina Belgiei alături de copii lor sunt superbe

Portrele oficiale ale Regelui Philippe al Belgiei și ale Reginei Mathilda alături de copii lor machează cinci ani de când acesta a urcat pe tron.

Portretele oficiale cu Regele și Regina Belgiei alături de copii lor sunt superbe

Phillipe, în vârstă de 58 de ani, a venit la tron în iulie în anul 2013 pentru a deveni al șaptelea monarh după ce tatăl său, Regele Albert al II-lea, a abdicat la vârsta de 79 de ani.

În Belgia, monarhul are puterea de a semna legislația și de a numi mediatorii care formează coalițiile guvernamenale după alegerile electorale. Cuplul va sărbători cei cinci ani de la numire de Ziua Națională a Belgiei.

În fotografiile prezentate, Philippe și Mathilda apar alături de fiicele lor, Prințesa Elisabeth care are 16 ani, Prințesa Eléonore de 10 ani și de cei doi băieți ai lor, Prințul Gabriel de 14 ani și Prințul Emmanuel de 12 ani. Prințesa Elisabeth este prima pe lista de succesiune la tronul Belgiei.

Fotografia cu întreaga familie este făcută la Palatul Regal din Bruxelles. Vestimentația lor este pur și simplu un manifest de rafinament și bun-gust! Regina este îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, în timp ce fiica ei mai mare poartă o pereche de pantaloni lungi lejeri cu un model floral și un top roz cu mânecă lungă. Sora ei mai mică, Eléonore, poartă o rochie roz cu mâneci trei sferturi, iar regele și băieții lui poartă costume negre.

#5jaarKoning #5ansdeRègne #MonarchieBe

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

În cea de-a doua poză, Philippe și Mathilda stau la capătul scărilor Palatului Regal. El poartă același costum negru, în timp ce Regina Mathilda poartă o rochie la baza gâtului roz deschis cu mai multe rânduri de dantelă. În a treia poză, Regele stă pe un scaun încrustat cu lei de aur, iar fiica lui cea mare, Elisabeth stă alături de el. Ultima poză îl înfățișează pe Rege purtând un costum negru militar și o eșarfă care reprezintă Ordinul Leopold.

#5jaarKoning #5ansdeRègne #MonarchieBe

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

Familia regală belgiană a mai apărut în alte fotografii oficiale luna aceasta în timpul unei excursii la Villers Abbey, din Belgia.

Citește și:
Portretele oficiale de la botezul Prințesei Adrienne din Suedia sunt superbe

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people