Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

JLo și Ben Affleck fac deja planuri de căsătorie, au dezvăluit mai multe surse din anturajul cuplului, către publicații diferite.

Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Își fac deja Jennifer Lopez și Ben Affleck planuri de căsătorie? Asta par să creadă cei din jurul lor, care au dezvăluit către presă faptul că relația dintre cei doi, reînnoită după mai bine de 17 ani, este din ce în ce mai serioasă și funcționează perfect.

Lopez și Affleck au fost împreună cu mulți ani în urmă, devenind, la momentul respectiv, cel mai celebru cuplu al lumii. Cei doi au avut la acea vreme și planuri de căsătorie, care au fost însă anulate chiar cu câteva zile înainte ca nunta să aibă loc. Cuplul și-a spus la revedere în 2004, dar de-a lungul anilor au rămas în relații amicale, iar Affleck nu a încetat niciodată să își declare admirația față de fosta lui parteneră și pentru calitățile ei ca profesionistă în show business.

Cei doi s-au reunit anul acesta, după separarea lui Lopez de logodnicul său, Alex Rodriguez, cu care, de asemenea, făcuse planuri de căsătorie. De atunci, au petrecut timp împreună în mai multe rânduri, mai întâi la Miami, unde Jennifer Lopez filma pentru un proiect, apoi la casa de vacanță a lui Affleck și a fostei sale soții, Jennifer Garner, din Montana. Iar recent, cei doi au fost văzuți în ipostaze din ce în ce mai apropiate, însoțiți și de copiii din respectivele lor căsnicii (Lopez are gemeni din relația cu Marc Anthony, pe Max și Emme, de 13 ani, iar Affleck este tatăl a trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsătoria cu Garner), ca o adevărată familie.

Acum, surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun:Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Pe de altă parte, o altă sursă a declarat pentru US Weekly că Lopez și Affleck se gândesc deja la planuri de căsătorie.

„Ultimele luni au fost un vârtej. Sunt conștienți că unii cinici îi privesc ca și cum nu ar face decât să ceară atenție, dar nu îi deranjează. Sunt foarte hotărâți să facă următorii pași și să își petreacă restul vieții împreună”.

Aceeași sursă a mai declarat: „Nu au nici o îndoială că de data asta va merge. Tot ce a mers prost în trecut nu le poate servi decât în cel mai pozitiv mod de data asta.”

Citește și:
Cea mai emoționantă imagine de la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people