Pippa Middleton și fratele său, James Middleton, cel mai șic duo de la Wimbledon

Nu fac parte din familia regală, însă se bucură de atenția tuturor oriunde ar merge.

Pippa Middleton și fratele său, James Middleton, cel mai șic duo de la Wimbledon

Pippa și James Middleton, sora și fratele lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, sunt mereu în centrul atenției presei și a fanilor familiei regale britanice și orice apariție a lor în public este analizată și comentată.

Așa cum probabil îți amintești, Pippa a devenit celebră la nunta din 2011 a surorii sale cu Prințul William, în special datorită rochiei sale Alexander McQueen pe care a purtat-o la eveniment. Între timp aceasta s-a căsătorit și a devenit anul trecut mama unui băiețel, Arthur. Cât despre James, el este considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din Marea Britanie, chiar dacă acum formează un cuplu cu o franțuzoaică, Alizée.

La începutul săptămânii James și Pippa Middleton au fost prezenți la Wimbledon și, bineînțeles, au fost așteptați de numeroși fotografi care le-au imortalizat fiecare mișcare. Cei doi sunt o prezență obișnuită la celebrul turneu de tenis și de multe ori sunt acompaniați de celebra lor soră, Kate Middleton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

Pippa Middleton a atras atenția și datorită elegantei rochii Stella McCartney, pe care a purtat-o la eveniment, în timp ce fratele său a optat pentru un costum gri, elegant. Cu siguranță unul dintre cele mai elegante prezențe de la turneul de tenis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Middletons (@middletonfamily) on

Citește și:
Fratele lui Kate Middleton lucrează ca ghid turistic după ce compania lui a pierdut 3 milioane de dolari

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people