Pippa Middleton a ales numele pentru fiul ei și are o semnificație aparte

Pippa Middleton a născut un băiat în urmă cu aproape o lună și se pare că numele lui a fost dezvăluit.

Pippa Middleton a ales numele pentru fiul ei și are o semnificație aparte

Potrivit The Mail on Sunday, Pippa Middleton și James Matthews au decis ca fiul lor să primească numele Arthur Michael William, acesta putând fi și un omagiu adus familiei celor doi.

Se pare că numele a fost aflat din certificatul de naștere, iar Michael ar putea fi ales în amintirea fratelui lui James, Michael Matthews, care a murit la vârsta de 22 de ani în încercarea de a escalada Muntele Everest în 1999. Michael este totodată și numele tatălui surorilor Middleton.

Pippa și James au devenit părinți pe 15 octombrie la spitalul Mary din londra, în aripa privată Lido, în același loc în care au fost născuți și copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge. Anunțul nu a fost făcut imediat, ci pe 16 octombrie, prin intermediul unei declarații transmise de Kate Middleton și Prințul William.

Tot în aceeași perioadă a fost anunțat că Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți în primăvara anului următor.

Pippa Middleton și James Mattthews au participat cu doar trei zile înainte de nașterea copilului la nunta Prințesei Eugenie la Castelul Windsor.

Pippa și James s-au căsătorit anul trecut la Biserica St. Mark în Englefield, la nunta lor având un rol important și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Citește și:
Povestea tiarei purtate de Pippa Middleton in ziua nuntii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people