Pink vorbeste despre spectacolul facut de Lady Gaga

Pink vorbeste despre spectacolul facut de Lady Gaga la Super Bowl, ea raspunzand celor care au spus ca exista asemanari intre prestatia celor doua artiste.

Pink vorbeste despre spectacolul facut de Lady Gaga

Dupa spectacolul de la Super Bowl au existat o multime de persoane care au acuzat-o pe Lady Gaga ca ar fi furat ideea zborului de la Pink. Desi spectacolele celor doua s-au asemanat, Pink vorbeste despre spectacolul facut de Lady Gaga pe Instagram, laudand-o pe artista pentru prestatia sa.

Desi intr-adevar Pink este cea care a apelat la sfori si un astfel de zbor la spectacolul sau, ea a spus ca nu este prima persoana care a zburat, asadar nu intelege rostul comentariilor: „Cui ii pasa ca eu am zburat prima? Pentru ca nu am facut-o! Cei de la circ si Peter Pen au fost in aer de-a lungul anilor!'. Totodata, ea a precizat ca raspunde comentariilor pentru a nu da nastere unor intrigi mai puternice.

#womensupportingwomen #happymonday #letsnotgetdistracted

A photo posted by P!NK (@pink) on

Astfel, in aceeasi poza postata pe Instagram, Pink o felicita pe Lady Gaga si ii indeamna si pe ceilalalti sa o faca.

Citeste si:
Lady Gaga – spectacol incredibil la Super Bowl!

La finalul postarii, Pink aminteste ca marea problema nu este show-ul artistei, ci faptul ca presedintele lor distruge umanitatea, amintind astfel de masurile luate de Trump: „Putem acum sa ne intoarcem la adevarata controversa? Cea in care liderul nostru ne distruge umanitatea de la un minut la altul…'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people