Pink, în mijlocul unei controverse după ce și-a lăsat copiii să alerge într-un monument comemorativ dedicat Holocaustului

Pink a postat mai multe fotografii din vacanța alături de copii în Berlin, însă controversele au început să apară după ce artista și-a surprins copiii alergând într-o zonă închinată evreilor care și-au pierdut viața în timpul Holocaustului.

Pink, în mijlocul unei controverse după ce și-a lăsat copiii să alerge într-un monument comemorativ dedicat Holocaustului

Pink și-a petrecut vacanța alături de soț și cei doi copii ai lor, în Berlin, iar în tot acest timp și-a ținut fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară și locurile pe care le vizitează, postând numeroase fotografii pe rețelele sociale. Într-una dintre imagini, cei doi copii ai lui Pink, Willow Sage, în vârstă de opt ani, și Jameson Moon, în vârstă de doi ani, aleargă într-o zonă închinată evreilor care și-au pierdut viața în timpul Holocaustului.

Artista s-a simțit responsabilă să ofere o explicație criticilor care au scos în evidență acest aspect. „Pentru toți cei care au comentat – acești doi copii sunt evrei, la fel ca mine. Persoana care a construit acest monument a văzut copiii ca fiind exact copii, iar pentru mine, aceasta este o celebrare a vieții după moarte. Vă rog să vă păstrați ura și critica pentru voi”, a scris Pink alături de câteva fotografii cu copiii săi.

Peter Eisenman, arhitectul american care a creat monumentul comemorativ, a declarat că nu are nicio problemă cu diferitele moduri în care turiștii reacționează în acest loc: „Oamenii aleargă pe aici dintotdeauna. Se bronzează, iau prânzul și cred că este în regulă. Un monument comemorativ este ceva obișnuit, nu este pământ sfânt.”

Deși comentariile negative au criticat-o pe artistă pentru comportamentul copiilor săi, fanii acesteia și-au exprimat susținerea față de decizia ei de a posta acele fotografii. „Nu vă imaginați nici măcar pentru o secundă că oamenii care au murit în acel masacru nu ar vrea să audă râsetele copiilor pentru a înconjura spațiul doar pentru că este atât de greu înăuntru”, a explicat o persoană, în timp ce alta a scris: „Doar pentru că vizitezi un loc trist nu înseamnă că trebuie să faci fotografii triste. Oamenii ar prefera mai degrabă ca moartea lor să fie un loc destinat fericirii și nu tristeții.”

Citește și:
Sophie Turner și Joe Jonas se bucură de o lună de miere magică

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people