Pink, împreună cu soțul și cei doi copii, într-o vacanță de vis în Bali

Pink și soțul ei, Carey Hart, par să se distreze de minune în vacanța pe care o petrec în Bali, unde sunt cu cei doi copii.

Pink, împreună cu soțul și cei doi copii, într-o vacanță de vis în Bali

Pink a postat pe rețelele de socializare mai multe poze cu ea, soțul ei și copiii celor doi, Willow Sage în vârstă de 7 ani și băiatul lor, Jameson Moon, care are doar 17 luni.

Mulțumim oamenilor, oceanului și atmosferei din Bali. Vă iubim,' a scris cântăreața hit-ului What About Us, la descrierea pozelor.

Una dintre fotografii o înfățișa pe fetița cuplului stând în fața unei plaje. Familia a reușit să facă și o poză adorabilă de grup așezați pe niște scări. În poză Willow stă lângă părinții ei, în timp ce Jameson este ținut în brațe de mama lui.

Thankyou to the people and the ocean and the energy of Bali. We love you.

A post shared by P!NK (@pink) on

Cântăreața a distribuit de asemenea o poză cu Jameson pe plajă încercând să se joace cu valurile mării.

În timp ce își documenta excursia, la începutul săptămânii, Pink a reușit să facă o fotografie celor doi copii, care stăteau îmbrățișați în fața unei uși pictate.

A post shared by P!NK (@pink) on

Ea a distribuit de asemenea o poză cu ea și fetița ei, zâmbind, în fața unei piețe din Indonezia.

„Ceea ce cauți, te caută pe tine-Rumi,' a scris cântăreața la descrierea pozei, adăugând hashtag-urile #adventureseeking #mylove #mydaughter#almosttoaustralia #soclose #soexcited.'

În prezent starul se află în Australia, unde va ține concertul din turneul Beautiful Trauma, și deși le-a fost extrem de greu să plece din Bali, soțul ei în vârstă de 42 de ani pare foarte entuziasmat de faptul că o să petreacă ceva timp în Australia.

„Am avut șansa să merg într-o aventură distractivă cu soția mea @pink, astăzi! Este prima dată când Pink merge cu o motocicletă @indianmotorcycle,' a scris fostul motociclist la descrierea unei poze cu el mergând cu motocicleta în Perth.

„Mulțumim foarte mult @indianmotorcycleaustralia pentru că ne-ai acordat șansa să ne dăm cu motocicletele, aici, în Australia. Abia aștept să văd mediul rural al Australiei. Știe cineva câteva locuri din Perth pe care ar trebui să le vizităm? Vreau să evadez din oraș,' a adăugat Hart.

Citește și:
Pink vorbește despre modul în care își crește copiii și toți am avea ceva de învățat de la ea

Text: Victoria Lupascu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people