Piers Morgan susține că este căsătorit cu Paris Hilton

Piers Morgan și Paris Hilton s-au căsătorit în 2009, în Las Vegas, în timpul unui show TV.

Piers Morgan susține că este căsătorit cu Paris Hilton

Prezentatorul TV, Piers Morgan, în vârstă de 55 de ani, a declarat recent, în cadrul emisiunii Good Morning Britain, că este căsătorit cu Paris Hilton. Deși afirmația a șocat pe toată lumea, marele eveniment s-a întâmplat în 2009, în timpul unui show, care își dorea să arate cât de ușor te poți căsători în Las Vegas. Așa că, Piers și Paris s-au dus în Vegas, unde au spus „DA', în fața unei sosii a lui Elvis Presley.

„Practic e încă soția mea. Ne-am căsătorit în Vegas pentru un show TV. E o poveste adevărată, există și un clip video”, a declarat Morgan.

„Am avut parte de o sosie a lui Elvis, o sosie a lui Frank Sinatra, și una a lui Marilyn Monroe. Paris a purtat o rochie de mireasă frumoasă, a adus un câine cu ea, am sărutat mireasa și am făcut schimb de inele”, a adăugat prezentatorul TV.

Însă, se pare că ceremonia nu a fost una legală, după cum a mărturisit chiar Piers. Cu toate acestea, soția reală a prezentatorului „a fost un pic nedumerită”.

„A costat 300 de dolari și s-a terminat în mai puțin de 15 minute. Ăsta este genul meu de dragoste”, a glumit Piers.

Paris Hilton a purtat o rochie de mireasă marca Enzoani, pe care a accesorizat-o cu un voal lung și cu un buchet de flori în nuanțe de alb și de roz. În ceea ce îl privește pe Piers, aceasta a purtat un costum albastru semnat Pal Zaleri și o pereche de pantofi Prada. În timpul show-ului, Paris s-a îndreptat către altar pe melodia lui Dean Martin, That’s Amore, iar domnișoara de onoare pe care a ales-o a fost o sosie a lui Marilyn Monroe.

„Știi cum e. Bei câteva pahare, petreci prea mult timp la masa de blackjack, te entuziasmezi și decizi să faci ceva prostesc”, a declarat Piers Morgan în timpul show-ului din 2009. Iar răspunsul lui Paris a venit imediat: „Ține minte, Piers: Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas!”.

Citește și:
Paris Hilton dezvăluie că cinci dintre foștii ei iubiți au abuzat-o fizic

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people