Pierce Brosnan aniversează 25 de ani petrecuți alături de soția sa printr-un mesaj emoționant

O piatră de hotar a fost atinsă săptămâna trecută de Pierce Brosnan când a celebrat aniversarea a 25 de ani de când formează un cuplu cu soția lui, Keely Shaye Smith.

Pierce Brosnan aniversează 25 de ani petrecuți alături de soția sa printr-un mesaj emoționant

Unul dintre modurile în care și-a exprimat dragostea față de jumătatea sa a fost public, prin intermediul Instagram-ului unde a postat o poză înfățisându-i pe cei doi și punând în descriere: Mulțumesc pentru iubire, iubirea mea din ultimii 25 de ani'.

Thank you for the love my love of these past 25 years, onwards… 🌹❤️

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Se pare că va fi o vară excelentă pentru celebrul cuplu, întrucât pe data de 4 august cuplul va celebra 17 ani de căsnicie. Brosnan, în vârstă de 65 de ani, și Keely Shaye Smith și-au spus jurămintele în Irlanda în luna august a anului 2001 și se pare că, după mai bine de două decenii petrecute împreună, romantismul dintre cei doi nu s-a stins.

Paris at sunset …

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Aceasta nu este prima oară când Brosnan a fost atât de deschis în ceea ce-i privește viața personală. Într-un interviu acordat pentru People, acesta a mărturisit că Am găsit o femeie minunată […] Nici dacă aș fi căutat de alte milioane de ori, nu aș fi găsit una mai bună'. Iar într-un alt interviu din 2015 pentru The Independent, acesta a relatat că Îi iubesc vitalitatea, pasiunea. Are puterea asta fără de care nu aș putea să trăiesc. Când Keely mă privește în ochi, mă înmoi'. Cei doi sunt părinții a doi băieți: Dylan, în vârstă de 21 de ani, și Paris, de 17 ani.

https://www.instagram.com/p/BlaQfDmgxng/?taken-by=piercebrosnanofficial

Starul filmelor James Bond și al noii comedii romantice Mamma Mia! Here We Go Again și-a regăsit dragostea după ce ajunsese într-un punct fără speranță: prima sa soție, Cassandra, a murit în anul 1991 luptându-se cu cancerul ovarian. Din relația lor, au rezultat 3 copiii: Charlotte și Christopher (adoptați dintr-un mariaj anterioar al Cassandrei) și Sean. Din păcate, această boală l-a bântuit pentru mult timp când, în 2013, Charlotte a murit din aceeași cauză, la vârsta de doar 41 de ani și proaspăt căsătorită.

Din fericire, în 1994, acesta a întânit-o pe Keely, pe atunci corespondentă de televiziune și întâmplător prezentă la aceeași petrecere unde era și el, din Cabo San Lucas, Mexic.

A night out at the opera way back when #Pavarotti

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Într-un interviu din 2013 pentru Mirror Online, acesta a mărturisit că ea este cea mai frumoasă femeie și cineva care a fost pentru mine ca Steaua Nordului […] Ne-am întâlnit când eram exact ca Philip (personajul său din filmul Love Is All You Need, un bărbat ce jelește moartea soției sale), în derivă. Îmi pierdusem soția și rămăsesem văduv de 3 ani'. Brosnan a continuat spunând: Keely este stâlpul familiei noastre, al vieții mele și îi spun că o iubesc în fiecare zi. Îi spun că este frumoasă și că nu aș fi reușit fără ea'.

Citește și:
Paris Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan, și-a făcut debutul ca model la prezentarea Dolce & Gabbana

Text: Monica Olaru
Foto: Hepta

Recomandari
Mai multe din people