Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Nu este nimic nou în faptul că starul reality Kim Kardashian își modifică, din când în când, pozele în Photoshop, însă eroarea observată acum de fani este de-a dreptul ciudată.

Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Nu este nici prima dată când fanii lui Kim Kardashian sesizează și se amuză pe seama imaginilor modificate în Photoshop sau care conțin diverse greșeli pe care vedeta le postează pe rețelele sociale.

Din acest motiv nu ne miră nici observațiile pe care le-au făcut cu privire la una dintre cele mai recente imagini de pe contul său de Instagram.

Este vorba de o fotografie care face parte din campania de promovare a noului parfum pe care Kim îl lansează împreună cu sora ei, Kylie Jenner. Ceea ce au observat fanii este cel puțin ciudat, am putea spune, căci în imagine Kim pare a avea șase degete la un picior!

În imagine, ambele surori poartă bodysuits care le pun în evidență formele, iar fanii celor două au analizat în detaliu imaginea. Și, da, așa cum a evidențiat unul dintre fani, se pare că în fotografie Kim chiar ar avea șase degete la unul dintre picioare.

Comentariile nu au încetat să apară și, așa cum poți observa mai sus, sunt chiar foarte amuzante.

Citește și:
Kim Kardashian recunoaște că Paris Hilton i-a oferit o carieră și ar face orice pentru ea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people