Penn Badgley a fost hărțuit de fanii `Gossip Girl`

Penn Badgley a vorbit despre noul serial în care va juca, `You`, și despre faptul că a fost molestat de fanii `Gossip Girl`, după ce a devenit faimos pentru rolul lui Dan Humphrey.

Penn Badgley a fost hărțuit de fanii `Gossip Girl`

„Ca și actor, poți deveni un obiect al dorinței, ceva cu care femeile de peste tot din lume sunt obișnuite, mai mult sau mai puțin. Nu vreau să sune senzațional, dar am fost hărțuit, în sensul propriu al cuvântului, de mulți oameni până în prezent. Pentru că asta este ceea ce fac ei”, a spus Penn într-un interviu pentru Daily Beast.

Actorul în vârstă de 32 de ani, care îl interpretează pe Joe Goldberg în noul serial thriller `You`, un tânăr obsedat de o anumită femeie, a explicat că, de obicei, se confruntă cu mult mai puține probleme decât ceilalți (referindu-se la culoarea pielii) care nu sunt atât de privilegiați, citându-l pe Terry Crews, un exemplu de bărbat celebru căruia i s-a întâmplat să fie hărțuit sexual, evidențiind că „aceste lucruri chiar se întâmplă'.

Penn Badgley a vrut să clarifice comentariul pe care l-a făcut în timpul interviului, spunând „Scopul comentariului meu nu a fost să mărturisesc o traumă personală. Vorbeam despre modul în care limitele emoționale și fizice ale unei persoane publice sunt depășite, acestea fiind deseori văzute ca niște obiecte ale dorinței. Depinzând de mai mulți factori, poate trece ușor de la un abuz conștient la ceva foarte inconștient, asta este ceea ce voiam să spun, într-o conversație despre fanatism și norme culturale care sprijină comportamentul abuziv sau manipulativ”.

Citește și:
Penn Badgley, starul din serialul Gossip Girl, s-a casatorit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people