Paul McCartney vorbește despre cele mai discutate zvonuri despre formația The Beatles

Paul McCartney vorbește într-un interviu pentru revista GQ despre aventurile formației The Beatles, în special cele care îl includ pe John Lennon.

Paul McCartney vorbește despre cele mai discutate zvonuri despre formația The Beatles

Paul McCartney își amintește că John Lennon era mult mai curajos decât el, fiind dispus să încerce aproape orice. De exemplu, Paul era precaut în privința consumului de droguri. „Am auzit că te schimbă și nu mai poți fi la fel niciodată', spune Paul amintindu-și că a consumat acid, la un moment dat. „M-am gândit că poate fi o sabie cu două tăișuri. Putem sfârși într-un spital destinat persoanelor cu boli mintale și `Scuze, Paul, nu am vrut să-ți dau atât de mult` sau `Era plicul greșit`. Tatăl meu a fost foarte sensibil și așa m-a crescut și pe mine'.

Despre zvonurile conform cărora membrii The Beatles ar fi organizat frecvent orgii, Paul a comentat „Nu erau chiar orgii, din câte știu eu. Erau întâlniri sexuale și mai erau groupies. Am fost la un moment dat în Las Vegas unde cel care se ocupa de turneu a spus `Mergeți în Vegas, băieți, vreți o damă de companie?` Și toți am spus `Da`, iar eu am cerut două. Și le-am avut, a fost o experiență incredibilă. Dar asta este cea mai apropiată experiență de o orgie”.

McCartney a admis și că obișnuiau să se masturbeze în grup. „Eram la John acasă, iar în loc să ne îmbătăm și să petrecem, stăteam cu toții pe scaune, luminile erau stinse, iar cineva a început să se masturbeze, așa că i-am urmat cu toții exemplul'.

Artistul a explicat și că a fost întotdeauna conștient de comportamentul exagerat al lui John Lennon, dar că acesta nu s-a autonumit niciodată Iisus Hristos. „Nu îmi amintesc acest aspect. Cred că mi-aș fi amintit asta. Era genul de bărbat care ar fi făcut asta, dar nu îmi amintesc să o fi făcut'.

Paul a adăugat și că lipsa unei prezențe parentale în copilăria lui John, i-a influențat semnificativ perspectiva asupra vieții. „John voia să facă mereu lucruri nebunești, asta este principala diferență dintre noi. Sunt mult mai atent cu tot ce mă înconjoară, iar tatăl meu a fost un factor în construirea acestei personalități. Era un om obișnuit, foarte inteligent, dar întreaga lui filosofie era să te gândești puțin înainte să faci ceva”.

În final, Paul a vorbit și despre despărțirea formației The Beatles, și toată drama care a urmat după aceea. „Unul dintre cele mai triste lucruri pentru mine atunci când The Beatles s-au despărțit, a fost că singura metodă prin care puteam salva partea de afaceri, era să intentez un proces împotriva formației, iar asta a fost foarte greu pentru mine. Rezultatul a fost că eu sunt de vină. Mă gândeam că eu sunt cel care a despărțit formația, așa că mi-a trebuit ceva timp să repet `Nu, nu a fost vina ta. John a vrut-o pe Yoko, și a spus că părăsește Beatles`. Dar din cauza acelui proces, eu am fost cel pe care s-a aruncat vina”.

Pe 7 septembrie, Paul McCartney a lansat cel de-al 18-lea album solo, Egyptian Station.

Citește și:
Care-i treaba cu teoria care spune ca Paul McCartney a murit?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people