Partenerul surpriză al lui Blake Lively la MTV VMA 2018

MTV Video Music Awards este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, iar vedetele nu au lipsit de la acest show.

Partenerul surpriză al lui Blake Lively la MTV VMA 2018

Blake Lively a fost una dintre celebritățile prezente la MTV VMA 2018, dar a fost și catalogată drept una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete, aceasta purtând o ținută albă, semnată Ralph & Russo.

Însă, surpriza vine din faptul că Blake nu a fost însoțită de către soțul ei, celebrul actor Ryan Reynolds, la show-ul în cadrul căruia a avut loc decernarea premiilor MTV VMA 2018.

Blake a fost însoțită la eveniment de către mama ei, Elaine Lively. Ea a pozat alături de mama ei, dar și de alți membri ai familiei sale. Blake a pozat și singură, chiar înainte de a intra, pentru a-și prezenta ținuta care i-a pus foarte bine în valoare silueta.

În cadrul show-ului, ea a prezentat câștigătorul categoriei „Best pop' alături de colega ei dintr-un film care va apărea în curând, Anna Kendrick, film care se numește „A Simple Favor'. Cele două au anunțat-o câștigătoare pe Ariana Grande.

Filmul „A Simple Favor' va apărea în cinematografele din România începând cu data de 14 septembrie. Pelicula este un thriller în care cea mai bună prietenă a lui Emily Nelson, personajul jucat de Blake, o caută pe aceasta după ce observă că a dispărut.

Citește și:
Blake Lively a dezvăluit cum că l-ar înşela pe Ryan Reynolds

Text: Iulia Braslasu
Foto: Hepta

Recomandari
Mai multe din people