Paris și Prince Jackson, apariție inedită pe covorul roșu

Paris și Prince Jackson, copiii legendarului Michael Jackson, au avut o apariție cu totul și cu totul spectaculoasă.

Paris și Prince Jackson, apariție inedită pe covorul roșu

Paris și Prince Jackson au fost prezenți la aniversarea celor 60 de ani de când a fost creată Fundația Ryan Gordy. Cei doi au pășit pe covorul roșu și au reușit să atragă privirile tuturor.

Un detaliu care a atras atenția a fost faptul că cei doi și-au asortat ținutele. Paris a purtat o rochie cu umerii goi, cu un corset care îi punea silueta în evidență și cu mai multe volane în jurul taliei, în timp ce Prince a purtat un costum negru, cu o fundă supradimensionată din satin în loc de o cravată obișnuită. Detaliile argintii de pe reverul costumului au fost cele care au atras atenția.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de °Krafty_MJ_Stuff° (@krafty_mj_stuff) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de °Krafty_MJ_Stuff° (@krafty_mj_stuff) pe

A fost prezent la eveniment și iubitul lui Paris, Gabriel Glenn, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au o relație extrem de serioasă, iar o sursă a declarat în luna februarie pentru HollywoodLife faptul că ei vor să se logodească.

Cu toate acestea, iubita lui Prince, Molly Schirmang, nu a fost la eveniment. O altă sursă a declarat că Prince și Molly sunt foarte îndrăgostiți și urmează exemplul lui Paris. „Prince cu siguranță și-a găsit jumătatea, cu care se va și căsători într-o zi. Însă, vrea mai întâi să aibă o carieră, și ulterior să se gândească la căsătorie și copii.”

Odată cu difuzarea documentarului „Leaving Neverland”, au existat mai multe controverse care i-au afectat pe moștenitorii lui Michael Jackson. Cu toate astea, Paris a fost cea care a reacționat și a vrut să lămurească unele aspecte: „De fapt, eu nu am făcut nici o declarație până acum, mai ales în ceea ce privește modul în care îmi afectează cariera. Voi exagerați. Cel puțin nu a fost un articol dezgustător. Voi luați mai mult în serios viața mea decât o fac eu.”

Citește și:
Paris Jackson, primele reacții după apariția documentarului despre tatăl ei, „Leaving Neverland'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people