Paris Hilton s-a despărțit de actorul Chris Zylka, după o logodnă de 10 luni

Se pare că Paris Hilton nu are deloc noroc în dragoste!

Paris Hilton s-a despărțit de actorul Chris Zylka, după o logodnă de 10 luni

Moștenitoarea imperiului Hilton s-a despărțit de actorul Chris Zylka, cu care se logodise la sfârșitul anului trecut, știre confirmată de mai multe publicații de peste Ocean.

„Paris s-a despărțit de Chris în urmă cu câteva săptămâni”, a declarat o sursă apropiată lui Paris. „Relația lor s-a dezvoltat foarte repede și ea a realizat că el nu este persoana potrivită pentru ea. Îi dorește tot binele și speră că vor putea rămâne prieteni”.

Fanii lui Paris HIlton au început să observe în ultimele săptămâni că există unele probleme în relația celor doi, mai ales după ce ei au decis să amâne nunta pentru o dată ce urma a fi anunțată.

„Paris își dorește foarte mult să aibă o nuntă pe data de 11/11. Este data la care visează. Însă erau prea multe lucruri de făcut și prea puțin timp pentru a rezolva”, declara o sursă în urmă cu câteva luni.

O altă sursă a declarat pentru E!News că Paris și Chris se comportau ciudat ultima dată când au fost văzuți împreună în public, la un eveniment care a avut loc în actombrie. „Era ceva ciudat. Niciun semn de afecțiune. El îi ținea geanta și vorbea cu unii oameni. Ea vorbea cu alții și nu părea deloc interesată să vorbească cu el. Erau împreună însă nu se comportau ca un cuplu”.

Paris Hilton și Chris Zylka s-a logodit în 2017, chiar înainte de Anul Nou, după o relație de doi ani. Chris Zylka a jucat în serialul „The Leftovers” și are un tatuaj cu numele divei pe braț, scris cu fontul „Disney”. Hilton a declarat atunci pentru People, în stilul ei caracteristic: „Sunt foarte fericită că mă logodesc cu iubirea vieții mele, cu prietenul meu cel mai bun. Niciodată nu m-am simțit mai fericită, mai iubită și mai în siguranță. El este perfect pentru mine, din toate punctele de vedere, și mi-a demonstrat că basmele chiar sunt posibile.”

Citește și:
Kim Kardashian și-a luat revanșa în fața lui Paris Hilton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people