Pantofii purtați de Prințul Harry la nunta lui Charlie van Straubenzee au atras atenția tuturor

Prințul Harry și Meghan Markle sunt într-adevăr definiția eleganței, mai ales când vorbim despre vestimentație. Cei doi au participat în acest weekend la nunta soților van Straubenzee, apropiați de ai Ducelui.

Pantofii purtați de Prințul Harry la nunta lui Charlie van Straubenzee au atras atenția tuturor

În timp ce soția lui, Meghan Markle, a atras privirile tuturor, purtând o rochie neagră plisată, fără mâneci, semnată Club Monaco, alături de o pereche de pantofi negri, Prințul Harry nu a fost lipsit de atenția celor din jur. Acesta a purtat o piesă vestimentară ușor neobișinuită pentru el, care ne face să ne punem câteva semne de întrebare. Ne-a uimit prin alegerea pantofilor deoarece, se pare că aceștia aveau în mod clar o gaură într-una dintre tălpile pantofilor.

Nu știm, însă, motivul pentru care Prințul Harry i-a purtat. Poate sunt pantofii lui preferați, de care îi este greu să se despartă, mai ales la evenimentele importante, poate a avut loc un accident chiar înainte de a ajunge la nuntă. Se poate să fi luat și perechea greșită de pantofi în timp ce se pregătea să plece de la Palatul Kensington. Sau poate, pur și simplu, nici nu știa că acei pantofi au o gaură în talpă.

Motivele sunt multiple și se poate ca să nu fie de fapt vreunul din cele menționate. Prințul Harry nu a declarat nimic în legătură cu acest lucru, dar va rămâne o amintire hilară care va fi uitată în puțin timp.

Citește și:
Prințul Harry încalcă două tradiții regale purtând verigheta

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people