„Până și lui Grinch i-a crescut o inimă”, spune Samantha Markle referindu-se la Meghan, sugerând și o reuniune de familie

Sora lui Meghan Markle, Samantha, pare să fi intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă.

„Până și lui Grinch i-a crescut o inimă”, spune Samantha Markle referindu-se la Meghan, sugerând și o reuniune de familie

Samantha Markle a scris un mesaj pe Twitter în care sugerează că ar avea loc o reuniune între ea și Meghan. „Până și lui Grinch i-a crescut o inimă, Meg (alături de emoji – un înger și un sărut) #Markles se reunesc”. Cu toate acestea, având în vedere întreaga dramă dintre ducesă și sora sa vitregă, o reuniune pare mai degrabă imposibilă. O persoană a răspuns mesajului, spunând „Sper ca spiritul Crăciunului să ajungă la ea, iar familia voastră să se reunească”.

Totuși, unele persoane nu se arată la fel de încântate de urările Samanthei. „Este incredibil cum nu ți-a păsat până acum să te „reunești” cu ea, înainte să fie căsătorită cu un prinț. Acum este cel mai important lucru. Nu te gândi că soțul ei te va lăsa să te apropii de ea”.

La începutul lunii trecute, Samantha a fost la Palatul Kensington și i-a înmânat paznicului o scrisoare. Aceea ar fi putut fi o ocazie bună ca cele două să se întâlnească, însă vizita nu a fost anunțată, iar zvonurile spun că Meghan nu are nicio intenție să-și vadă sora vitregă.

Potrivit mai multor surse, se pare că Samantha a plănuit chiar să scrie o carte despre ducesă, pentru a stârni și mai multe controverse, aceasta fiind programată să apară în aceeași perioadă în care Meghan ar naște, în aprilie-mai 2019, potrivit Daily Mail. Acest lucru pare să contrazică reacția inițială a Samanthei la aflarea veștilor despre copil, când a declarat că lumea ar trebui să înceteze să mai vorbească și doar să se bucure pentru fericitul cuplu.

Citește și:
Samantha Markle reîncepe conflictul cu Meghan Markle, acuzând-o că a mințit în discursul susținut în Fiji

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people