Palatul Buckingham vinde replici ale inelului de logodnă purtat de Meghan Markle

Inelul de logodnă pe care Prințul Harry i l-a oferit lui Meghan Markle a fost special creat pentru ea, însă fanii Ducesei pot achiziționa o replică realizată de Palatul Buckingham, la un preț accesibil.

Palatul Buckingham vinde replici ale inelului de logodnă purtat de Meghan Markle

Colecția Regală a Palatului Buckingham, grupul responsabil cu magazinul de cadouri, a scos o nouă colecție de bijuterii care include și „Buckingham Palace Statement Ring”, inspirat de inelul de logodnă al lui Meghan Markle.

Inelul este compus din trei cristale, încrustate pe o bandă ajustabilă din paladiu, iar fanii îl pot comanda online pentru 30 de lire (40 de dolari), putând fi expediat în toată lumea. Cutia este albă și inscripționată în interior cu inițialele H și M. Pentru cei care doresc un set complet, pot achiziționa atât pandantivul, cât și cerceii, care completează perfect modelul inelului.

https://www.instagram.com/p/BoGc1gFB7mg/?taken-by=buckinghampalaceshop

Inelul original, potrivit explicațiilor date de Harry în primul interviu după ce și-au anunțat logodna, a fost creat din aur galben pentru că este favoritul lui Meghan, și a inclus două diamante din colecția personală a mamei sale, Prințesa Diana, „pentru a ne asigura că este aproape de noi în această călătorie în care am pornit împreună”.

Citește și:
Ce detaliu emoționant a ascuns rochia de nuntă purtată de Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people