Palatul Buckingham a răspuns acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva Prințului Andrew

Pentru prima dată de când omul de afaceri Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula de închisoare, Palatul Buckingham a explicat care este legătura dintre el și Prințul Andrew.

Palatul Buckingham a răspuns acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva Prințului Andrew

Declarația oficială a Palatului Buckingham în ceea ce privește legătura dintre Jeffrey Epstein și Prințul Andrew (după ce acesta a fost văzut intrând în locuința din New York a lui Epstein în 2010) spune că „Ducele de York a fost îngrozit de dovezile recente ale crimelor lui Jeffrey Epstein. Înălțimea Sa Regală regretă exploatarea oricărei ființe umane, iar sugestia că ar fi luat parte sau că ar fi încurajat acest comportament este respingătoare.”

Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, se cunoștea de mult timp cu Epstain, iar în trecut, a fost acuzat de hărțuire sexuală. Documentele desigilate recent în legătură cu un proces de defăimare intentat împotriva lui Ghislaine Maxwell, în 2015, considerat asociatul lui Epstain, conțin acuzații împotriva lui Andrew. Publicația The Daily Beast a scris că, în acele documente, o femeie pe nume Johanna Sjoberg povestește că Andrew a pipăit-o la conacul lui Epstein, în timp ce o femeie pe nume Virginia Giuffre a declarat că Maxwell a forțat-o să facă sex cu Andrew.

În trecut, Palatul a fost foarte concis în legătură cu răspunsul oferit la întrebările despre conexiunea dintre Andrew și Epstein. Când NBC News au cerut o declarație în legătură cu documentele desigilate, Palatul a răspuns: „Acest (proces) are legătură cu procedurile din Statele Unite, din care Ducele de York nu face parte. Orice acuzație de indecență cu minori este cu siguranță falsă.”

Înapoi în 2015, Palatul a negat acuzațiile împotriva lui Andrew. În urmă cu o săptămână, Prințul Andrew a fost văzut mergând la biserică cu mama sa, Regina, acest gest fiind considerat de multe persoane drept un simbol al sprijinului pe care Majestatea Sa îl oferă fiului său în această controversă.

Citește și:
Demi Moore, imagini emoționante cu fiica sa, Rumer Willis, cu ocazia aniversării acesteia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people