Olivia Palermo si bijuteriile reginei

Olivia Palermo este, pentru al treilea an consecutiv, imaginea noii colectii Carrera y Carrera. Recunoscuta pe plan international drept una dintre cele mai stilate celebritati, ea reprezinta cu eleganta noua colectie Tesoros del Imperio, alcatuita din veritabile opere de arta, pe masura unei regine. Va propunem o scurta incursiune in universul Oliviei, din care aflati ce o inspira, ce ii place sa poarte, plus cateva dintre secretele ei de stil si de beauty.

Olivia Palermo si bijuteriile reginei

Olivia Palermo este una dintre cele mai cunoscute style icon-uri ale momentului. Nascuta in Greenwich, Connecticut, in 1986, si crescuta in Upper East Side, New York, Olivia este fiica afaceristului de origine italiana Douglas Palermo si a designerului de interior Lynn Hutchings.

Celebritatea ei se datoreaza faptului ca, odata cu afirmarea sa ca persoana publica, si-a conturat un stil care a transformat-o intr-un model vestimentar pentru tinerele din intreaga lume. Palermo a ajuns in atentia publicului in 2008, odata cu rolul ei din reality show-ul produs de MTV, The City, serial despre viata personala si profesionala a unor tineri privilegiati din New York, printre care se numara si ea.

Cu aceasta ocazie, Olivia a lucrat ca PR pentru Diane von Furstenberg, iar mai apoi pentru departamentul de bijuterii al revistei ELLE si pentru Elle.com. Chiar daca serialul s-a incheiat in 2010, inclinatia sa pentru moda si bunul gust i-au creat un adevarat renume, fiind apreciata de oameni consacrati din lumea modei, iar nenumaratele sale aparitii in revistele si pe blog-urile de profil i-au intarit reputatia.

Stilul Oliviei Palermo este foarte bine pus la punct, un mix cool de haine si accesorii. Fiecare aparitie a ei este ireprosabila, indiferent daca este surprinsa la un eveniment sau la o plimbare in parc. Tinutele sale sunt alcatuite din piese vestimentare minimaliste, accesorizate inteligent cu bijuterii statement. Mixul de texturi, care pentru multi ar putea reprezenta o adevarata provocare, este caracteristic stilului ei sic, feminin, dar extrem de sexy. Alegerile sale vestimentare sunt intotdeauna inspirate, fapt pentru care popularitatea sa este in continua crestere.

Colectia Tesoros del Imperioin-text

Aceasta colectie de la Carrera y Carrera este absolut superba. In urma cu un an, am descoperit pentru prima oara sursele de inspiratie din spatele colectiei si, dupa ce am vazut podusul final, am fost foarte multumita. Poti vedea si simti inspiratia provenita din Epoca de Aur spaniola in fiecare piesa. Este o colectie foarte extinsa, cu piese pe care le poti purta oricand in timpul zilei, dar la fel de bine si seara. Inelele si cerceii din acest sezon sunt foarte purtabili'.

Piesele mele favorite din colectia Tesoros del Imperio

Sunt doua inele care fac parte din linia Reina, inspirate de gulerele inalte cu pliseuri din picturile Epocii de Aur spaniole, care sunt absolute superbe. Sunt confectionate dintr-un amestec de aur alb si galben cu diamante si imi place ca le poti purta impreuna, ca pe un set. In ceea ce priveste cerceii, imi plac cei cu surub si diamante din linia Velazquez'.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people