O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand

O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand, iar acest lucru a uimit intreaga lume.

O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand

O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand, iar povestea sa pare sa fie desprinsa din basmele Disney. Printesa japoneza Mako, nepoata imparatului Akihito, in varsta de 25 de ani planuieste sa se logodeasca cu Kei Komuro, un proaspat absolvent si avocat, tot in varsta de 25 de ani.

CNN relateaza faptul ca acesta a interpretat, in cadrul unei reclame turistice, rolul de Prince of the sea', iar din cauza rolului acestuia au aparut si diferite glume.

Potrivit anuntului relatat de catre NHK, postul national al Japoniei, acestia s-au cunoscut pe vremea cand erau studenti la International Christian University din Tokyo, acum 5 ani. Legea imperiala din Japonia precizeaza faptul ca printesele trebuie sa renunte la statut daca se casatoresc cu un om de rand.

In orice caz, ea nu este singura in aceasta decizie, datorita faptului ca si alte printese inaintea ei au renuntat la statutul regal in numele iubirii. Cea mai recenta intamplare asemanatoare, o implica pe matusa printesei, Sayako Kuroda, care a trebuie sa taie legaturile cu familia in urma casatoriei cu un alt om de rand, Yoshiki Kuroda in 2015.

Intre timp, Komuro nu a cerut-o inca in casatorie, el declarand reporterilor ca ar dori sa discute despre acest aspect, atunci cand va fi momentul'.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people