O pictură realizată de actorul Pierce Brosnan s-a vândut pentru o sumă record

Cine ar fi bănuit că pasiunea pentru pictură a actorului Pierce Brosnan poate fi atât de apreciată de colecționarii de artă?

O pictură realizată de actorul Pierce Brosnan s-a vândut pentru o sumă record

Dacă va decide să renunțe vreodată la actorie – deși sperăm ca acest lucru să nu se întâmple prea curând – Pierce Brosnan nu trebuie să îți facă griji că se va plictisi sau că stilul lui de viață se va schimba în vreun fel.

În cadrul evenimentului caritabil amFAR gala, organizat la Festivalul de Film de la Cannes, o pictură realizată de actor, care îl înfățișează pe cântărețul Bob Dylan a fost vândută pentru suma record de 1,4 milioane de dolari.

Persoana care a achiziționat pictura este miliardara din Ucranina, Marina Acton.

Pasiunea lui Brosnan pentru pictură nu este nouă, actorul realizând câteva opere încă din anii ’80, însă niciuna nu s-a bucurat de un asemenea succes.

Cât despre Marina Acton, ea pare a fi pasionată de lucrurile ce au aparținut vedetelor. În 2013 ea a achiziționat casa din Bel-Air a cuplului Kim Kardashian & Kanye West pentru suma de 9 milioane de dolari. La scurt timp, ea a mai făcut o altă achiziție cu valoare artistică – a dat 2 milioane de dolari pe diverse piese de colecție aparținând trupei Beatles.

Cu siguranță, nu putem spune că Acton are gusturi rele.. și nici puțini bani.

Citește și:
Paris Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan, și-a făcut debutul ca model la prezentarea Dolce & Gabbana

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people