O nouă fotografie emoționantă cu Meghan, Harry și Archie a fost dată publicității

Misan Harriman a postat o nouă fotografie din curtea Ducilor de Sussex, care arată cât de fericiți sunt.

O nouă fotografie emoționantă cu Meghan, Harry și Archie a fost dată publicității

În timp ce ecourile interviului lor cu Oprah continuau să împânzească internetul, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii, cu accent pe vestea încă foarte proaspătă că vor avea o fetiță.

Fotograful Misan Harriman a postat luni pe Instagram o nouă fotografie din seria făcută anul acesta în curtea lor din California. În imaginea alb-negru, Meghan îl ține în brațe pe Archie, care va împlini 2 ani în mai. În timp ce Archie stă comod pe burtica mamei lui, cu capul pe umărul ei stâng, Harry, desculț, își arată afecțiunea pentru familia sa, stând în spatele soției lui, cu brațele în jurul ei.

„Cu ce vești minunate sărbătorim Ziua Internațională a Femeii!,” a scris fotograful devenit faimos după publicarea primei fotografii cu Meghan Markle însărcinată pentru a doua oară. „Felicitări, prieteni, și bine ați venit în clubul #girldad H.”

Misan Harriman, un englez născut în Nigeria, este fotograf, antreprenor și activist, și un prieten al cuplului. El a făcut fotografiile de maternitate de la distanță, cu iPad-ul.

Meghan Markle a povestit într-un articol scris pentru New York Times în noiembrie 2020 că, în vara care tocmai trecuse, a pierdut o sarcină. Vestea tristă a fost urmată de o veste bună de Ziua Îndrăgostiților, când Ducii de Sussex au postat deja celebra fotografie prin care anunțau că vor fi din nou părinți. În ea, Meghan, vizibil însărcinată, stă lungită în iarbă, cu capul în poala prințului Harry.

Harriman a declarat pentru British Vogue că Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, sunt „suflete pereche absolute”. „Când vezi oameni care au conexiunea pe care o au ei este ca și cum ai citi paginile unei cărți,” a mai spus el.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry NU s-au căsătorit, de fapt, atunci când a avut loc fastuoasa ceremonie din 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people