O nouă dovadă că relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez este extrem de serioasă

Ben Affleck și-a petrecut weekend-ul alături de copiii săi, dar și de fiica lui Jennifer Lopez, cei patru vizitând faimosul Universal CityWalk.

O nouă dovadă că relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez este extrem de serioasă

Ben Affleck și-a petrecut weekend-ul alături de copii săi, Samuel, în vârstă de 9 ani, și Seraphina, în vârstă de 12 ani. Cei trei au vizitat Universal CityWalk, distrându-se și bucurându-se de atracțiile oferite de faimosul parc. Aceștia au fost însoțiți și de Emme, fiica lui Jennifer Lopez, în vârstă de 13 ani.

Așa cum putem vedea din pozele obținute de paparazzi, cei patru arătau ca o adevărată familie, ceea ce nu ne facem decât să credem că relația lui Ben Affleck cu J.Lo este cât se poate de serioasă.

În plus, în urmă cu o săptămână, cele două vedete și-au petrecut o întreagă zi alături de copii în parcul tematic dedicat familiei Simpson de la Universal Studios Hollywood. Astfel, gemenii lui Lopez, în vârstă de 13 ani, s-au jucat cu Samuel, de 9 ani, fiul lui Affleck. Notabil este faptul că Emme, fiica lui Lopez care a și cântat, la un moment dat, pe scenă alături de mama ei, pare să fi trecut printr-o schimbare de look, adolescenta vopsindu-și părul albastru.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au avut o relație intens mediatizată până în 2004, au rămas în relații bune după despărțire, iar în primăvara lui 2021 au reluat legătura, după ce Lopez și-a anunțat despărțirea de fostul său partener, Alex Rodriguez. Și Affleck fusese până recent într-o relație cu actrița Ana de Armas. Lopez are doi copii gemeni, Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

Acum, surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Pe de altă parte, o altă sursă a declarat pentru US Weekly că Lopez și Affleck se gândesc deja la planuri de căsătorie.

„Ultimele luni au fost un vârtej. Sunt conștienți că unii cinici îi privesc ca și cum nu ar face decât să ceară atenție, dar nu îi deranjează. Sunt foarte hotărâți să facă următorii pași și să își petreacă restul vieții împreună”.

Citește și:
Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people