O altă prințesă japoneză renunță la titlul ei în numele iubirii

Toată lumea știe că pentru marea iubire trebuie să faci sacrificii, iar Prințesa Ayako din Japonia este dispusă să renunțe la titlul ei regal în numele iubirii.

O altă prințesă japoneză renunță la titlul ei în numele iubirii

Prințesa Ayako din Japonia, în vârstă de 27 de ani, a anunțat că își dorește să renunțe la titul ei regal pentru a se putea căsători cu Kei Moriya în toamnă.

Într-o declarație oficială publicată marți de către Casa Regală a Japoniei, s-a anunțat că Ayako o să renunțe la titlul ei, imediat ce ea și Key se vor căsători. Nunta celor doi va avea loc în Tokyo, la Meji Jingu Shrine pe 12 octombrie.

Kei lucrează la o firmă japoneză numită NKY Line, iar Ayako este fata Prințului Takamado, care a decedat în 2002. Cei doi s-au cunoscut acum mai puțin de un an, cu ajutorul părinților care lucrează împreună la o organizație non-guvernamentală.

Ayako este a doua prințesă japoneză care vrea să renunțe la titlul ei regal pentru iubire, în ultimii doi ani. Prințesa Mako și-a abandonat și ea titlul anul trecut când s-a logodit cu Kei Kumuro, pe care l-a cunoscut la facultate. Nunta trebuia să aibă loc anul acesta dar a fost amânată.

Citește și:
O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand

Text: Victoria Lupascu
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people