Nunta Prințesei Eugenie: tot ce trebuie să știi

Nunta Prințesei Eugenie va avea loc azi, 12 octombrie. Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew, se căsătorește cu partenerul său de peste 7 ani, Jack Brooksbank, ambasadorul brandului de tequila Casamigos.

Nunta Prințesei Eugenie: tot ce trebuie să știi

Prințesa Eugenie, în vârstă de 27 de ani, care e și nepoata Reginei, se va mărita cu iubitul ei Jack Brooksbank. Nunta Prințesei Eugenie va avea loc la St. Georges Chapel, acolo unde Ducele și Ducesa de Sussex și-au unit și ei destinele, în mai, anul acesta.

Asemeni Prințului Harry și lui Meghan Markle, Prințesa Eugenie și noul ei soț se vor plimba și ei cu caleașca prin Windsor. Eugenie, ce este a noua în linie la tron, s-a logodit cu Brooksbank în ianuarie, după șapte ani de relație. Jack Brooksbank este fostul manager al clubului Mayfair Mahiki, iar cuplul s-a cunoscut la schi.

Reguli foarte, foarte stricte la nunta Prințesei Eugenie

Invitații la nunta Prințesei Eugenie trebuie să respecte câteva reguli foarte stricte, reguli care s-au aplicat și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Prințesa Eugenie a interzis telefoanele mobile, camerele video și invitații nu au voie să posteze nimic despre ce se întâmplă la nuntă pe rețelele de socializare. Invitații la nuntă vor fi „rugați să predea telefoanele mobile, camerele video și orice alt gen de device electronic folosit pentru reaizarea imaginilor”, încă de la sosirea la recepție. În plus, invitații nu au voie să aducă nici cadouri. Acestea trebuie trimise la biroul tatălui miresei, Prințul Andrew, la Palatul Buckingham.

Cât va costa nunta Prințesei Eugenie – suma este impresionantă

Surse citate de Mirror au dezvăluit faptul că nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank va afecta serios bugetul de stat deoarece suma alocată pentru securitate, care este plătită din buget, este de 2 milioane de lire sterline (2,5 milioane de dolari). Deși în mod normal familia regală britanică este cea care suportă cheltuielile legate de nunțile regale, cele legate de securitatea publică sunt alocate din bugetul de stat.

Așa cum era de așteptat, britanicii nu sunt foarte încântați de costul major pe care trebuie să îl plătească din bani publici, ținând cont că Prințesa Eugenie nu este un membru marcant al familiei regale, este a noua în linie succesorală la tron și nici nu participă la cele mai importante evenimente oficiale precum Prințul William sau Prințul Harry.

Nu se știe exact care va fi costul total al nunții, partea care revine familiei regale britanice fiind totuși estimată între 500,000 și 1 milion de dolari.

Nunta Prințesei Eugenie va fi diferită de cea a Prințului Harry din mai multe aspecte foarte importante

Spațiul ales pentru oficierea căsătoriei va fi în Capela Sf.George din Castelul Windsor, exact același loc unde Prințul Harry și Meghan Markle și-au ținut ceremonia de nuntă în luna mai a acestui an. Probabil că acesta va fi singurul aspect pe care cele două nunți regale îl vor avea în comun. Nunta Prințesei Eugenie va fi cu siguranță diferită de cea a vărului său.

În primul rând, spre deosebire de nunta lui Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta dintre Eugenie și Jack va avea o atmosferă mult mai intimă. Eugenie și Jack vor avea probabil o listă de invitați mult mai redusă decât cea a Ducelui și a Ducesei de Sussex. Motivul pentru acest lucru constă în faptul că Prințesa Eugenie nu este ceea ce se numește working royal’, nu lucrează momentan, iar numele său nu figurează în cadrul unor angajamente oficiale și nici ca Patron pentru anumite organizații de caritate.

Chiar dacă lista de invitați va fi mai scurtă, aceasta nu va fi lipsită de nume sonore. Printre prietenii apropiați se numără și staruri pop precum Ellie Goulding, actori de la Hollywood precum George Clooney, în același timp partener de afaceri cu Jack și bineînțeles, însoțit de Amal Clooney. În plus, Cara Delevigne, Mila Kunis, Ashton Kutcher și familia Beckham au de asemenea o relație de prietenie cu frumosul cuplu și de aceea, ne așteptăm să își facă apariția.

Citește și:
Ce cadou de nuntă ar putea primi Prințesa Eugenie de la Regina Elisabeta a II-a

Prințesa Eugenie a invitat publicul la nuntă!

Prințesa Eugenie a invitat 1200 de membri ai publicului, pe domeniul Castelului Windsor, pentru nunta sa care va avea loc azi. Familia Regală a anunțat că membrii publicului vor putea observa nunta din interiorul castelului, în urma înscrierii printr-o aplicație. La nunta Prințesei Eugenie vor fi prezenți și membri ai asociaților caritabile pe care cuplul le susține, membri ai comunității Windsor și copii de la școlile la care a mers Prințesa Eugenie.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prezenți la o parte din nunta Prințesei Eugenie

Meghan Markle și Prințul Harry sunt doi dintre cei 850 de invitați care vor fi prezenți azi la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, la Castelul Windsor. Ducele și Ducesa de Sussex se vor alătura celorlalte regalități și celebrități (precum Elton John) pentru ceremonia din 12 octombrie, dar vor lipsi de la petrecerea de a doua zi pentru a se putea pregăti de zborul spre Australia.

Spre deosebire de majoritatea nunților regale, Eugenie și Jack au ales ca unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor să fie și mai special, astfel că au ales să continue petrecerea și în cea de a doua zi. După ce vor lua parte la prânzul organizat de Regină, la ceremonie și la recepția de vineri, familia și prietenii celor doi sunt invitați să petreacă și sâmbătă, în cadrul unei petreceri mai puțin formale.

Cuplul regal va găzdui o petrecere cu tematică de festival, potrivit The Times. „Vor fi mașinuțe, multe standuri cu mâncare, cocktailuri și bloody Mary pentru cei mahmuri, o adevărată atmosferă de festival', le-a spus o sursă celor de la The Times.

Din păcate, Meghan și Harry vor pierde distracția de la cea de-a doua petrecere organizată de miri, din cauza timpului limitat pe care îl au la dispoziție. Ducele și Ducesa de Sussex încep turul regal pe 15 octombrie, în cadrul căruia vor vizita Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji, întreaga călătorie desfășurându-se timp de 16 zile. Meghan și Harry sunt nevoiți să plece sâmbătă, pregătindu-se pentru un zbor de 22 de ore.

Prințesa Eugenie, care lucrează ca director al galeriei Hauser and Wirth, este a doua fiică a Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah. Ea își va menține titlul regal când se căsătorește cu Jack și va avea opțiunea de a prelua numele său de familie.

Citește și:
Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people