„Nu primești nimic!” Lisa Brennan-Jobs, fiica lui Steve Jobs, face dezvăluiri despre relația dificilă și dezamăgitoare cu tatăl ei

Lisa Brennan-Jobs, fiica fostului CEO Apple Steve Jobs, a publicat un extract din cartea sa care va apărea în curând și vorbește despre relația foarte dificilă cu tatăl ei.

„Nu primești nimic!” Lisa Brennan-Jobs, fiica lui Steve Jobs, face dezvăluiri despre relația dificilă și dezamăgitoare cu tatăl ei

Lisa Brennan-Jobs, fiica lui Steve Jobs, a publicat în Vanity Fair o parte din cartea sa de memorii în care a dezvăluit câteva incidente ce au avut loc între ea și celebrul ei tată, de la negarea paternității, refuzul de a plăti pensie alimentară și numeroasele jigniri pe care i le-a adus fostul CEO Apple.

Cartea pe care Lisa Brennan-Jobs urmează să o publice în curând, intitulată „Small Fry”, conține pasaje dramatice despre relația extrem de dificilă pe care aceasta a avut-o cu tatăl ei.

Este prima dată când Lisa Brennan-Jobs vorbește despre relația cu Steve Jobs, care la început a refuzat să recunoască faptul că el este tatăl ei și nu a vrut să plătească pensie alimentară mamei ei, Chrisann Brennan.

Steve Jobs a decedat în 2011 la vârsta de 56 de ani din cauza complicațiilor apărute ca urmare a faptului că suferea de cancer la pancreas.

Fragmentul, publicat în revista Vanity Fair, vorbește despre ultimele zile de viață ale lui Steve Jobs și despre vizitele pe care aceasta i le-a făcut în acea perioadă.

„Renunțasem de mult la o împăcare așa cum vezi în filme, dar am continuat să îl vizitez”, spune Lisa.

În carte tânăra vorbește și despre momentul în care Jobs a fost prezent la nașterea ei, în 1978, și a refuzat să recunoască faptul că el este tatăl până când a fost obligat printr-un ordin judecătoresc să facă testul de paternitate și să plătească pensie alimentară. Un amănunt interesant este faptul că, potrivit declarațiilor Lisei, avocații lui Jobs au insistat ca actele privind pensia alimentară să fie finalizate pe 8 decembrie 1980. La numai 4 zile după aceea, compania Apple a fost listată la bursă, iar Steve Jobs a devenit aproape peste noapte unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Lisa a mai amintit și de faptul că tatăl ei obișnuia să își înlocuiască mașina, un Porsche, de fiecare dată când aceasta aveam chiar și cea mai mică zgârietură și că l-a întrebat dacă poate primi una dintre vechile lui mașini.

„Nu primești nimic”, a fost răspunsul lui Jobs. „Înțelegi? Nimic. Nu primești nimic”.

Lisa a mai precizat că Steve Jobs nu a fost niciodată „generos cu banii, sau alimente, sau cuvinte”.

„Pentru el, eu am fost o pată pe ascensiunea lui spectaculoasă, căci povestea noastră nu se potrivea cu narațiunea lui despre măreție și virtute pe care si-a dorit-o mereu pentru el”, a scris Lisa. „Existența mea i-a ruinat povestea. Pentru mine, a fost exact opusul. Cu cât eram mai apropiată de el, cu atât mă simțeam mai puțin rușinată. El a fost o parte a lumii mele”.

Una dintre ultimele lor lor întâlniri reprezintă o amintire dureroasă pentru Lisa. Steve Jobs i-a spus că „miroase ca o toaletă” din cauza faptului că ea folosise o apă facială cu trandafiri. „Îmi vorbea într-un mod amar, acid, și mi-a spus la un moment dat chiar că ‘eu sunt unul dintre cei mai importanți oameni pe care îi vei cunoaște în viața ta'”.

Citește și:
Fiicele lui Steve Jobs și Bill Gates, rivale, însă nu în lumea tehnologiei

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people