Notificările oficiale trimise de Kate Middleton și Prințul William publicației Tatler „nu au justificare legală”

Conflictul dintre publicația Tatler și cuplul regal format din Kate Middleton și Prințul William devine mai puternic.

Notificările oficiale trimise de Kate Middleton și Prințul William publicației Tatler „nu au justificare legală”

În urmă cu câteva zile, revista Tatler a publicat un articol despre Kate Middleton, în care se vorbea și despre conflictul dintre Ducesă și Meghan Markle.

Kate Middleton și Prințul William au decis că este momentul să ia măsuri legale împotriva publicației Tatler din cauza acestui articol despre Ducesa de Cambridge.

Mai multe surse citate de The Daily Mail au precizat că reprezentanții de la Palatul Kensington au trimis mai multe notificări legale în numele lui Kate, cerând retractarea articolului și ștergerea acestuia de pe site-ul publicației. Aparent, familia regală este furioasă cu privire la acuzațiile conform cărora Kate se simte „epuizată” și „captivă”, dar și cu privire la comentariile legate de greutatea Ducesei.

„Este un articol extrem de nemilos și ofensator. Este dezgustător. Este sexist și cea mai cumplită modalitate de a înjosi o femeie”, a declarat o sursă. „Acest articol este plin de minciuni. Nu există niciun adevăr în afirmațiile lor conform cărora Ducesa se simte copleșită din cauza volumului de muncă, dar nici în declarația conform căreia Ducele este obsedat de Carole Middleton. Este un articol absurd și foarte greșit. Întregul articol este o dovadă a snobismului, la cel mai înalt nivel. Ceea ce s-a scris depre Pippa este îngrozitor. Cei de la Tatler pot crede că sunt imuni în fața acțiunilor legale deoarece este o publicație citită de familia regală britanică și se află pe lista de lectură a oricărei familii din Anglia, însă acest lucru nu face nicio diferență. Este ironic faptul că revista preferată a familiei regale britanice este cea care îi desființează. Ducesa este în mod normal o femeie foarte timidă, dar care face totul pentru ca lucrurile să fie bine”.

Reprezentanții publicației Tatler au răspuns notificărilor legale primite din partea Ducilor de Cambridge, însă resping acuzațiile formulate de cuplul regal. „Putem confirma faptul că am primit corespondență din partea unor avocați care îi reprezintă pe Ducele și Ducesa de Cambridge și credem că nu au o justificare legală”, au declarat reprezentanții revistei, potrivit The Daily Mail.

Deși nu obișnuiesc să răspundă la articolele care apar în presă despre familia regală britanică, săptămâna trecută reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut o excepție, dând publicității o declarație cu privire la articolul din Tatler despre Kate Middleton.

„Acest articol conține un val de inexactități și lucruri false care nu au fost confirmate cu Palatul Kensington înainte de publicare”, se arată în declarația oficială dată de reprezentanții Palatului Kensington. Deși nu se specifică exact care ar fi acele lucruri false și inexactități, mai multe surse regale au declarat pentru publicațiile din Marea Britanie că este vorba despre afirmațiile conform cărora Ducesa de Cambridge este „furioasă” și se simte „captivă” și „epuizată” din cauza cantității de atribuții care i-au revenit după plecarea lui Meghan și a lui Harry.

Purtătorul de cuvând al publicației Tatler a precizat pentru Entertainment Tonight că Palatul Kensington a știut despre articolul care a fost publicat. „Redactorul șef Tatler, Richard Denne, susține modul în care a fost redactat articolul de către reporterul Anna Pasternak și are încredere în sursele acesteia. Palatul Kensington a știut de acum câteva luni că urmează să publicăm articolul ‘Catherine the Great’ și le-am solicitat sprijinul pentru realizarea acestuia. Faptul că ei neagă că au știut de articol este categoric fals”, se arată în comunicatul Tatler.

În articolul controversat publicat de Tatler sunt citate mai multe surse apropiate familiei regale britanice. Acestea susțin că Ducii de Cambridge au rămas cu o cantitate „enormă” de îndatoriri și, deși își doreau să fie alături de copiii lor în adevăratul sens al cuvântului, nu mai pot face asta fiind practic abandonați de Ducii de Sussex.

Mai mult decât atât, se vorbește și despre cum ar fi început conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Se pare că totul a pornit chiar în perioada nunții lui Meghan și Harry, când Kate dorea ca domnișoarele de onoare să urmeze protocolul stabilit în ceea ce privește vestimentația, dar Markle s-a opus. „La repetițiile pentru nuntă a avut loc un incident. Era o zi foarte călduroasă și, se pare, că a existat o ceartă asupra faptului dacă domnișoarele de onoare trebuie să poarte dres sau nu. Kate, conform protocolului, a considerat că ar trebui. Meghan nu a vrut.”

Citește și:
Prințul William dezvăluie cum a reușit să scape de atacurile de anxietate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people