Noi detalii despre starea de sanatate a lui Kanye West

Dupa ce luni Kanye a fost internat la UCLA Medical Center pentru o evaluare psihiatrica, rapperul si sotia sa, Kim Kardashian, au primit o veste proasta si anume ca acesta va petrece Ziua Recunostintei in spital.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Kanye West

Desi Kanye West a inceput sa se simta din ce in ce mai bine, iar Kim Kardashian ii este mereu alaturi, doctorii au hotarat ca este necesar ca acesta sa mai beneficieze de cateva zile de spitalizare.

Stresul si anxietatea l-au facut pe Kanye West sa cedeze, insa la asta se pot adauga si recentul incident suferit de Kim in Paris sau faptul ca in aceasta luna se implinesc 9 ani de la moartea mamei artistului.

Kim Kardashian demonstreaza ca este o sotie devotata, anulandu-si planurile din New York si stand alaturi de sotul ei la spital. De asemenea, cei doi copii ai cuplului au fost lasati in grija dadacelor in timpul spitalizarii lui Kanye.

Citeste si:
Ce spun despre noi reactiile la jefuirea lui Kim Kardashian?

Fanii si-au aratat suportul pe toate retelele de socializare, raspandind hashtag-ul #prayforKanye. Au aparut declaratii si din partea familiei, Kris Jenner spunand despre Kanye ca este „epuizat”.

Desi cuplul isi va petrecere Ziua Recunostintei in spital, speram ca rapperul sa isi revina cat mai curand.

Text: Paula Andreea Cazacu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people