Noi detalii despre căsătoria secretă a Prințului Harry cu Meghan Markle au ieșit acum la iveală

Ducii de Sussex au preferat să-și unească destinele printr-o ceremonie secretă, însă ea nu a fost recunoscută legal.

Noi detalii despre căsătoria secretă a Prințului Harry cu Meghan Markle au ieșit acum la iveală

Multe detalii ne-au atras atenția în timpul interviului Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey de duminica trecută, însă dezvăluirile despre nunta (sau nunțile) lor ne-au luat cu siguranță prin surprindere.

Meghan Markle a mărturisit cum ea și Prințul Harry și-au unit destinele în secret, cu doar 3 zile înainte de marele eveniment televizat, aka nunta regală oficială cu 600 de invitați din cauza căreia nu ne-am putut dezlipi de televizor acum aproape 3 ani.

„L-am sunat pe arhiepiscop și i-am zis ‘Uite, tot spectacolul ăsta e pentru public, dar vrem să avem propria noastră ceremonie’,” spune actrița. „Jurămintele pe care le avem înrămate în camera noastră sunt de când eram doar noi doi în grădina din spate, alături de arhiepiscopul de Canterbury.”

Chiar dacă totul sună extrem de romantic, purtătorul de cuvânt al foștilor Duci de Sussex a confirmat pentru E! News cum căsătoria celor doi a fost recunoscută din punct de vedere legal abia începând cu 19 mai, așa cum era cunoscut pentru toată lumea. Schimbul de jurăminte rămâne astfel un gest simbolic, cu valoare sentimentală, mai mult decât un act oficial, după cum relatează aceeași publicație.

În ciuda numărului mare de invitați de la nunta regală, Harry și Meghan au reușit să păstreze o atmosferă caldă, plăcută printre personalități precum Serena Williams, Priyanka Chopra, soții Beckham și Clooney sau chiar gazda emisiunii căreia cuplul i-a acordat interviul din 7 martie, celebra Oprah Winfrey.

„Știam cât de mare este evenimentul, așa că ne-am orientat toate alegerile spre elemente personale, cu însemnătate, iar asta a putut transforma întreaga experiență în ceva intim”, povestea Meghan Markle într-o înregistrare audio pentru o expoziție din 2019, dedicată nunții lor.

Tot la capitolul nuntă, Meghan Markle a ținut să clarifice și evenimentul care s-a transformat într-o știre pe cât de distribuită, pe atât de eronată: momentul în care se presupune că ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă. „S-a întâmplat exact invers”, mărturisește aceasta, povestind cum s-au certat câteva minute din cauza rochițelor înflorate ale domnișoarelor de onoare. „M-a făcut să plâng și chiar mi-a rănit sentimentele, […] și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi. Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o.”

Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le pună pe ea și pe cumnata ei una împotriva celeilalte.

Meghan Markle a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul șocante în interviul cu Oprah Winfrey transmis de CBS, amintindu-și de zilele în care se gândea să își ia viața și acuzând atât reprezentanții Palatului Buckingham cât și presa britanică de rasism. Acum, atât ea cât și Prințul Harry mărturisesc că se simt „împăcați” cu noua viață din California, urmând să aducă pe lume al doilea copil, de data aceasta o fetiță.

Citește și:
Reacțiile Casei Regale după interviul incendiar acordat de Harry și Meghan Markle

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people