Nicole Kidman are un talent secret și … îți va lăsa un gust amar!

Actrița Nicole Kidman nu încetează să ne surprindă, atât în ceea ce privește alegerile ei ca actriță, dar și cele legate de viața personală.

Nicole Kidman are un talent secret și … îți va lăsa un gust amar!

Nu ne miră faptul că una dintre cele mai recente producții în care joacă, serialul „Big Little Lies”, se bucură de un succes imens, așa cum nu ne miră nici faptul că producătorii au decis să realizeze și un al doilea sezon. Și, în caz că nu ai aflat încă, chiar Meryl Streep va interpreta unul dintre rolurile principale.

Însă ceea ce este o adevărată surpriză pentru noi, și pentru toți fanii actriței, este cel mai recent lucru pe care l-a dezvăluit Nicole Kidman. Este vorba de o preferință culinară pe care mulți dintre noi am refuza-o într-o secundă.

Într-un episod al emisiunii „Secret Talent Theatre”, creată de revista Vanity Fair, Nicole Kidman a șocat atunci când a arătat fanilor în ce constă – e adevărat, ocazional – o cină compusă din patru feluri de mâncare vie'.

Ca aperitiv.. viermi vii! Pe care actrița i-a savurat într-o secundă, servindu-i elegant folosind bețișoarele tradiționale chinezești, chopsticks.

„Mmm…extraordinar,” a spus.

A continuat cu un alt fel compus tot din viermi, apoi greieri, iar ca desert, lăcuste prăjite!


„Două miliarde de oameni din această lume mănâncă insecte…. și eu sunt una dintre ei”, a mai precizat actrița.

Dacă te întrebai cum a început Nicole Kidman să consume altfel de delicatese, răspunsul vine tot de la ea. Actrița a dezvăluit că, în timpul filmărilor din Australia ale peliculei „Bush Christmas”, a măncat pentru prima dată insecte și nu i-a displăcut deloc gustul.

Kidman nu este singura celebritate amatoare cu preferințe culinare exotice. Anul trecut, Angelina Jolie și gemenii ei, Knox și Vivienne, au fost filmați în timp ce mâncau greieri, tarantule și scorpioni.

Și, în cazul în care nu ți-a dispărut până acum pofta de mâncare, te invităm să vezi clipul cu celebra masă a lui Nicole Kidman!

Citește și:
Soții Trump cer împrumut un Van Gogh, primesc un răspuns cu totul și cu totul de aur

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people