Nicole Kidman, transformare drastică pentru noul rol din `Destroyer`

Nicole Kidman a trecut printr-o schimbare drastică de look pentru noul ei rol în filmul `Destroyer`. Prima fotografie apărută din film o arată pe actrița în vârstă de 51 de ani foarte obosită, cu părul scurt, negru și cărunt pe alocuri.

Nicole Kidman, transformare drastică pentru noul rol din `Destroyer`

Nicole o interpretează pe Erin Bell, o polițistă din Los Angeles care se infiltrează într-o gașcă de criminali, iar după 20 de ani, încă trăiește trauma experienței.

Kidman. Kusama. #Destroyer. December.

A post shared by @ annapurnapics on

Regizorul Karyn Kusama le-a spus celor de la Vanity Fair că, încă de la început, au avut în minte cum va arăta rolul din punct de vedere al aspectului fizic. „Am știut dintotdeauna că vrem să arate ca o femeie de vârstă mijlocie, care să-și poarte trecutul pe chip”, a spus Kusama. „Deteriorat de soare, nedormit, plin de stres și furie, semne care să fie vizibile pe tot corpul”. Totuși, Kusama promite că personajul va avea un final eroic.

Rezultatul este o transformare remarcabilă pentru Nicole Kidman, o actriță cunoscută pentru modul în care interpretează personajele – de la prezentatoarea de știri agresivă din `To Die For` la Diane Arbus din `Fur` – dar care rar își schimbă atât de drastic înfățișarea. „În mod ironic, urăște să stea în scaunul pentru machiaj. Vrea să fie pe platoul de filmare, să lucreze. Deci a trebuit să facem acest timp de stat la machiaj cât mai scurt”, a continuat Kusama.

`Destroyer` debutează la Festivalul Internațional de Film din Toronto în septembrie, iar în distribuție îl găsim și pe Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood.

Citește și:
Keith Urban a publicat un mesaj emoționant pentru soția lui, Nicole Kidman, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people