Nicole Kidman ne arată încă o dată că are o relație perfectă cu soțul ei, Keith Urban

Nicole Kidman a vorbit despre soțul ei, Keith Urban, iar cuvintele ei te vor convinge că ei sunt perfecți împreună.

Nicole Kidman ne arată încă o dată că are o relație perfectă cu soțul ei, Keith Urban

Nicole Kidman și Keith Urban formează cel mai adorabil cuplu de la Hollywood, dovadă fiind toate declarațiile și imaginile pe care aceștia le-au împărtășit cu fanii de-a lungul timpului.

Nicole Kidman este cea care ne-a demonstrat încă o dată acest lucru, ea încercând să facă o campanie de susținere pentru Keith, care este nominalizat la E! People’s Choice Awards. Aflată la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pentru a-și promova noul film, „Destroyer”, Nicole a aflat că soțul ei a fost nominalizat la aceste premii și nu a putut să se abțină să nu facă câteva comentarii adorabile despre el.

„Este? (nominalizat, n.r.) Nu știam acest lucru”. Ea a explicat apoi de ce lumea ar trebui să îl voteze pe soțul ei cu care are o relație de 12 ani. „Pentru că el este cel mai minunat și bun bărbat din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie votat. El este totodată și incredibil de talentat.”

Keith Urban este nominalizat pentru premiul Male Artist of 2018, precum și pentru Country Artist of 2018. El și Nicole Kidman formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de la Hollywood, iar fiecare declarație a lor este adorabilă!

Citește și:
Nicole Kidman, transformare drastică pentru noul rol din `Destroyer`

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people