Nicole Kidman face mărturisiri inedite despre căsnicia cu Tom Cruise

Nicole Kidman a dezvăluit detalii despre căsnicia sa cu Tom Cruise din perioada filmărilor thriller-ului Eyes Wide Shut.

Nicole Kidman face mărturisiri inedite despre căsnicia cu Tom Cruise

Deși au trecut aproape 20 de ani de când Nicole Kidman și Tom Cruise au divorțat, încă ies la iveală detalii inedite despre mariajul acestora. Și nu ne referim la zvonuri sau eventuale supoziții făcute de către de fani, ci chiar la dezvăluirile făcute de către celebra actriță.

Într-un interviu acordat publicației The New York Times, Nicole a vorbit despre căsnicia sa cu Tom Cruise din perioada filmărilor thriller-ului Eyes Wide Shut. Chiar dacă în filmul regizat de Stanley Kubrick, Tom și Nicole interpretau un cuplu care se confrunta cu infidelitatea, în realitate, cei doi traversau una dintre cele mai frumoase perioade ale căsniciei lor.

„Eram fericiți în căsnicie la acel moment”, a dezvăluit Nicole. „Obișnuiam să mergem la curse de karting după acele scene. Închiriam un loc și mergeam la curse la 3 dimineața. Nu știu ce altceva să spun. Poate nu am abilitatea să mă uit în timp și să disec ceea ce s-a întâmplat. Sau nu vreau să fac asta”.

Eyes Wide Shut a fost lansat în 1999, însă filmările au durat aproape doi ani de zile. La momentul respectiv au existat multe zvonuri care afirmau că divorțul cuplului din 2001 s-a datorat realizării acestui film. Însă, Nicole infirmă aceste speculații, mărturisind că a fost o perioadă prolifică din viața sa, în care a învățat extrem de multe lucruri mulțumită lui Kubrick.

„Am filmat timp de doi ani. Aveam doi copii și locuiam într-o rulotă, în care găteam spaghete, pentru că lui Stanley îi plăcea să mănânce uneori cu noi. Lucram cu cel mai mare regizor și învățam despre viețile noastre și ne bucuram de viața noastră de pe platoul de filmare”, își aduce aminte Nicole Kidman.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tom Cruise și Nicole Kidman s-au căsătorit în 1999 și au decis să pună capăt relației în 2001. Aceștia au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsnicieiIsabella, în vârstă de 27 de ani, și Connor, cu 2 ani mai mic. După divorț, Isabella și Connor s-au distanțat de mama lor, dar au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom. Conform declarațiilor făcute chiar de către Nicole, acest lucru s-a datorat devotamentului pe care atât fostul său soț, cât și cei doi copii îl au față de Biserica Scientologică.

Citește și:
Detalii șocante despre Tom Cruise și relația cu fiica sa și cu fosta soție, Katie Holmes, ies acum la iveală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video