Nicki Minaj se retrage din muzică și vrea să-și întemeieze o familie

Nicki Minaj a anunțat faptul că se retrage din industria muzicală.

Nicki Minaj se retrage din muzică și vrea să-și întemeieze o familie

Nicki Minaj a uimit pe toată lumea după ce și-a anunțat retragerea din industria muzicală pe contul de Twitter . Ea a luat această decizie deoarece vrea să își întemeieze o familie.

Cântăreața nu a dat foarte multe detalii, însă speră ca fanii ei să o înțeleagă și să îi fie alături și de acum încolo. „Am decis să mă retrag şi să îmi formez propria familie. Ştiu că sunteţi fericiţi acum”, a scris cântăreața pe rețeaua de socializare Twitter.

Fanii se întreabă dacă nu cumva ea este însărcinată, iar acesta să fie motivul pentru care a luat această decizie. Nicki Minaj nu a confirmat acest lucru până acum. În urmă cu o lună, ea a anunțat că se va căsători cu partenerul ei, Kenneth Petty. Nicki Minaj și Kenneth Petty au început să se întâlnească în decembrie 2018, iar anunțul conform căruia cei doi s-ar căsători a venit în luna iulie.

Nicki Minaj și-a lansat ultimul single, „Megatron”, în luna iulie, iar ultimul album, „Queen” în august 2018. De asemenea, în urmă cu câteva zile, a lansat o melodie în colaborare cu alte doi artiști rap, și anume cu Megan Three Stallio și Ty Dolla $ign.

Citește și:
Nicki Minaj se apără după acuzațiile făcute de Cardi B

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people