Nick Jonas a vorbit despre momentul în care el și Priyanka Chopra s-au cunoscut

Fanii cuplului au aflat în sfârșit cum s-au cunoscut Nick Jonas și Priyanka Chopra, artistul dezvăluind mai multe detalii și despre anunțul logodnei pe Instagram.

Nick Jonas a vorbit despre momentul în care el și Priyanka Chopra s-au cunoscut

Nick Jonas a dezvăluit în cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon cum a cunoscut-o pe Priyanka Chopra, vorbind în același timp și despre ceremonia de logodnă din India.

Se pare că în cazul cuplului povestea începe la fel a cea a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Un prieten comun a fost cel care a făcut prezentările, iar apoi cei doi au început să comunice prin mesaje, însă nu s-au întâlnit cu adevărat decât după șase luni. Apoi, în luna mai 2017 cei doi au participat împreună la Gala MET, însă Nick Jonas a declarat că ei au mers împreună doar în calitate de prieteni.

„Viețile noastre ne duceau cumva în locuri diferite”, i-a explicat Nick lui Jimmy Fallon. După faimosul eveniment, Nick și Priyanka au început să petreacă mai mult timp împreună, acest lucru dând naștere primelor zvonuri despre o posibilă relație romantică. Chiar și atunci Nick insista că ei erau doar prieteni. „Oamenii credeau că suntem timizi, dar până la urmă am făcut-o și acum suntem logodiți. Practic, povestea s-a scris singură.”

În urmă cu cinci luni ei au decis să înceapă o relație. „A fost destul de rapid și cred că pur și simplu știam că este ce trebuie, așa că ne-am implicat imediat. Și suntem foarte fericiți”, a adăugat Nick Jonas.

Artistul a vorbit apoi și despre ceremonia specială de logodnă pe care au avut-o în India. El a descris ceremonia Roka și a declarat că au fost foarte fericiți după acest moment. Totodată, el a precizat că a fost mai bine să facă acest lucru alături de familie și apoi să facă marele anunț pe Instagram. „Și, pentru ea și pentru mine, cred că a fost mai bine să putem împărtăși acele momente mai întâi cu familia și apoi cu întreaga lume.”

„Apoi am făcut anunțul pe Instagram și ne-am gândit, ‘O doamne, este totul oficial acum'”, a adăugat Nick.

Priyanka a fost în public în cadrul emisiunii, salutându-l pe logodnicul ei într-un mod adorabil. În plus, Nick a declarat că cei doi încă se gândesc la ce nume ar putea avea în calitate de cuplu. Actriței îi place Prick, însă se pare că nu este o alegere pe gustul lui Nick.

Citește și:
Cum arată inelul de logodnă primit de Priyanka Chopra de la Nick Jonas

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people