Nick Jonas și Priyanka Chopra formează un cuplu?

Nick Jonas și Priyanka Chopra și-au petrecut acest weekend prelungit împreună - să fie acesta un semn că cei doi formează un cuplu?

Nick Jonas și Priyanka Chopra formează un cuplu?

Nick Jonas și Priyanka Chopra întăresc zvonul potrivit căruia ar forma un cuplu, după ce au fost văzuți petrecând acest weekend împreună în Los Angeles.

Mai multe publicații de peste Ocean au dezvăluit faptul că cei doi au mers la concertul live Frumoasa și Bestia' din Hollywood, vineri seara (25 mai). Sursele spun că i-au văzut părăsindu-și locurile și mergând spre o altă încăpere pentru a discuta spectacolul, în timpul pauzei.

Următoarea seară, cântărețul Nick Jonas și actrița Priyanka Chopra au mers la meciul echipei Dodgers și au fost văzuți de fani atunci când erau conduși spre locurile lor.

Luni, 28 mai, Nick a dus-o pe Priyanka la o petrecere pe yacht, împreună cu prietenii lui, printre care și Glen Powell, Chord Overstreet și Jack McBrayer. Pozele postate pe rețelele de socializare îi arătau pe cei doi îmbrățișați într-o poză de grup.

Are #NickJonas and #PriyankaChopra the new couple in town?

A post shared by Radio Mirchi UAE (@radiomirchiuae) on

Zvonul potrivit căruia cei doi ar forma un cuplu a pornit acum un an, când Nick Jonas și Priyanka Chopra au mers împreună pe covorul roșu în cadrul Met Gala, însă au explicat că ar fi făcut asta deoarece au fost îmbrăcați de către același designer. La balul Met Gala de anul acesta, cei doi au mers separat.

Citește și:
Chris Hemsworth, aka Thor, este cel mai cool tată, iar acest video este dovada!

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people