Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a devenit din nou mamă

Familia regală britanică s-a mărit! Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a devenit mamă pentru a doua oară.

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a devenit din nou mamă

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Zara Tindall, a devenit din nou mamă.

Zara Tindall este fiica Prințesei Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a. Ea a devenit din nou mamă pe 18 iunie, anunțul fiind făcut de biroul de presă al familiei regale britanice. Acesta este cel de-al patrulea nepot pentru Prințesa Anne și cel de-al 7-lea strănepot pentru Regină.

Zara Tindall a născut o fetiță al cărui nume nu a fost încă anunțat. La naștere a fost prezent și soțul nepoatei Reginei, Michael Tindall. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani și au împreună o fetiță în vârstă de 4 ani, Mia Grace Tindall.

Potrivit anunțului făcut de biroul de presă al familiei regale, „Regina, Ducele de Edinburgh, Prințesa Regală, Căpitanul Mark Phillips și părinții lui Mike, Domnul Philip și Doamna Linda Tindall, au fost informați și sunt fericiți pentru această veste.”

Vestea că Zara Tindall este însărcinată a fost confirmată în luna ianuarie, iar ea a participat în luna mai și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Zara Tindall este a 17-a în linia de succesiune la tron, după ce în luna aprilie s-a născut Prințul Louis, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a tocmai a dezvăluit cât de neastâmpărați sunt de fapt Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people