Nepoata Reginei Elisabeta a II-a s-a accidentat la o competiție de echitație

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, s-a accidentat ușor în cadrul unei competiții de echitație care a avut loc în weekend.

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a s-a accidentat la o competiție de echitație

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a căzut de pe calul său, însă aceasta purta o vestă specială care i-a amortizat căderea, astfel încât incidentul a fost unul fără urmări grave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Everything Horse OFFICIAL (@everything_horse_uk) on

Zara Tindall și calul său Class Affair au participat în weekend la competiția de echitație Burghley Horse, când Zara a căzut de pe cal. Din fericire, vesta specială pe care ea o purta i-a fost de mare ajutor astfel încât căzătura nu a avut consecințe.

La eveniment a participat și familia acesteia: soțul ei, Mike Tindall, și cele două fiice, Mia, în vârstă de 5 ani, și Lena, în vârstă de 1 an, care au urmărit din mijlocul spectatorilor incidentul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Английская монархия (@englishmonarchy) on

Zara Tindall are experiență în ceea ce privește competițiile de echitație, în 2012 ea obținând o medalie în cadrul Jocurilor Olimpice.

Dacă vrei și tu să practici călăria, uite o listă cu cluburi de echitație din București și împrejurimi!

„Prima dată când am căzut de pe cal corpul meu a suferit un șoc”, povestea Zara într-un interviu anterior. „Nu puteam decât să mă gândesc ce mi se întâmplă și de ce mi-am făcut asta cu mâna mea”.

Citește și:
Britanicii au votat cine este membrul preferat din familia regală, iar rezultatul este surprinzător

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people